Cosmeticele din geanta unei femei de afaceri - ce nu trebuie sa lipseasca

Sambata, 17 Martie 2012, ora 23:32
2677 citiri
Cosmeticele din geanta unei femei de afaceri - ce nu trebuie sa lipseasca

Imaginea conteaza in lumea afacerilor si nimeni nu stie asta mai bine decat tine. Si pentru ca timpul este tot atat de important, iti oferim o varianta placuta prin care iti salvezi atat imaginea cat si timpul acordat acesteia: "antrenamentele" Beauty Make-up Artistry.

Andreea Radoi, Make-up artist cu experienta castigata la Christian Dior si Laura Mercier, este profesor in cadrul cursurilor Beauty Make-up Artistry si te invata cateva trucuri prin care sa iti ingrijesti tenul.

Mai mult decat atat, te invata cum sa realizezi singura un machiaj business in fiecare dimineata, cand nu ai timp sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Nu in ultimul rand, Andreea Radoi iti recomanda si cateva produse de cea mai buna calitate, care respecta standardele tale de profesionalism.

Timpul este o problema constanta in viata unei business woman. Cat timp trebuie aceasta sa acorde zilnic ingrijirii pielii si a tenului, in mod special?

Orice ten trebuie curatat de cel putin 2 ori pe zi. Dimineata curatam, tonifiem si hidratam pielea, dupa care aplicam baza de machiaj. Apoi aplicam machiajul, incepand cu fondul de ten si corectorul, care se fixeaza cu pudra.

In continuare se machiaza ochii, se aplica fardul de pleoape, se contureaza ochii cu un creion sau un fard mai inchis, iar la final folosim mascara.

Toate acestea ar trebui sa faca parte din rutina de dimineata si sa nu dureze mai mult de 10 minute. Seara tenul trebuie curatat foarte bine, tonifiat si hidratat.

Ce produse nu ar trebui sa lipseasca din trusa de cosmetice a unei femei de afaceri?

Fiecare femeie e diferita si are nevoie de diferite produse cosmetice in functie de tipul ei de ten si structura pielii. Un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice a unei femei e baza de machiaj, care ajuta la mentinerea machiajului pentru cat mai mult timp.

Citeste mai multe despre Cosmeticele din geanta unei businesswoman: Ce nu trebuie sa lipseasca pe Business24.ro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#machiaj business, #cosmetice femeie afaceri, #cosmetice profesionale , #machiaj
Comentarii