Cum sa te machiezi pentru a arata cat mai tanara

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 07:00
6276 citiri
Cum sa te machiezi pentru a arata cat mai tanara

Ingrijirea de zi cu zi nu se numeste rutina de infrumusetare degeaba, caci este un lucru cu care toate femeile se obisnuiesc de la varsta adolescentei si vor face asta toata viata. Trebuie sa tii cont ca nevoile pielii tale se schimba odata cu trecerea anilor, asa ca trebuie sa iti schimbi felul de a te machia, in cazul in care nu vrei faci greseli care mai mult te vor imbatrani decat infrumuseta.

Iata de ce trebuie sa tii cont, potrivit Prevention, pentru a parea proaspata si atragatoare si a face ca timpul sa lucreze in favoarea ta.

Fondul de ten: atunci cand apar primele riduri, femeile apeleaza la cat mai mult fond de ten, in speranta ca le vor acoperi. Ele nu realizeaza, insa, ca in acest fel doar vor reusi sa le puna in evidenta si mai tare, caci, folosit in exces, se va depozita exact in adanciturile pielii. Astfel, trebuie sa ai grija cat produs folosesti si cat de bine il intinzi, refacandu-l din vreme in vreme.

Alege un fond de ten lichid, usor, care sa si hidrateze pielea in acelasi tip si sa arate cat mai natural pe fata. Aplica-l cu degetele pentru a avea control maxim.

In plus, foloseste un produs anticearcan pentru a ascunde urmele de sub ochi, dupa nopti pierdute sau oboseala prea multa. Acesta este bun si pentru ascunderea cosurilor care apar cand iti este lumea mai draga, indiferent de varsta.

Mascara: Ai grija sa-ti alegi o mascara rezistenta la apa, astfel incat sa nu inceapa sa curga daca transpiri sau te apuca ploaia. In plus, daca vrei sa creezi iluzia unor gene mai groase, aplica niste creion de ochi negru sau maro inchis pe suprafata de piele dintre gene, exact la radacina lor.

Evita machiajul metalic: incepand cu varsta de 40 de ani, cand pielea de pe pleoape incepe sa se lase, nu mai este indicat sa folosesti fard in nuante metalice si foarte stralucitoare, caci acesta te va imbatrani si va accentua orice rid sau semn de inaintare in varsta al tenului. Pentru o senzatie de lifting a ochiului, nu folosi creion pe pleoapa inferioara, ci pe cea superioara, in coltul exterior al ochiului.

Evita buzele prea rosii: acestea iti vor da un aspect de vampir si ti le vor face mai mici, scotand in evidenta orice rid din jurul gurii. Poarta nuante deschise, gloss transparent si rujuri usor stralucitoare pentru volum, dar evita tot ce este tipator. In plus, acestea iti vor face si dintii sa arate mai galbeni, asa ca si asta este un detaliu de care trebuie sa tii cont in alegerea culorii rujului.

Pometi: femeile se tem de culoare atunci cand vine vorba de fardul de obraji si aleg nuante fade. DIn contra insa, trebuie sa fii cat mai increzatoare, caci cu cat alegi un blush mai puternic, cu atat vei revigora niste obraji putin lasati, punandu-i in valoare. Pune peria pe cel mai inalt punct al pometilor si aplica pana unde consideri ca este estetic. Tine fata in pozitia pe care o ai atunci cand zambesti, pentru a urmari exact linia naturala a obrazului.

Sprancenele: este important sa rezisti dorintei de a-ti pensa cat mai mult sprancenele, caci cu cat acestea sunt mai pline, cu atat iti vor da un aspect mai tineresc. Daca odata cu trecerea timpului ele nu mai sunt la fel de dese ca inainte, foloseste un creion care sa le dea amploare.

Pudra: exista o linie foarte fina intre pielea stralucitoare si tenul gras, multe femei necunoscand-o. Cea mai mare greseala este sa uiti sa lasi o urma din stralucirea naturala, incarcandu-ti tenul cu prea multa pudra, fapt ce iti confera un aspect inestetic, lipsit de naturalete, ca de masca. Foloseste o perie de aplicare micuta, nu una foarte mare, asupra careia sa nu ai control si sa-ti ingreuneze toata fata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#machiaj imbatranire, #greseli machiaj, #machiaj potrivit varsta, #machiaj greseli imbatranire , #machiaj