Cum sa-ti machiezi ochii sa para mai mari

Marti, 27 Martie 2012, ora 18:24
14264 citiri
Cum sa-ti machiezi ochii sa para mai mari

De la "stergerea" cearcanelor pana la gene pline si sprancene bine definite, exista o serie de pasi care, odata respectati, iti vor face ochii sa para mai mari, mai luminosi, odihniti si, prin urmare, mai frumosi.

Trebuie sa ai grija ca in incercarea ta de a deveni mai sexy sa nu te uratesti prin procedee eronate, asa ca iata cum sa procedezi, conform RealBeauty:

Pensatul sprancenelor

Inainte sa incepi sa te pensezi, foloseste un creion bej pentru a marca zonele "de lucru", astfel incat sa nu smulgi mai multe fire de par decat este cazul, dupa cum spune Charlotte Willer, cea care se ocupa de sprancenele lui Gwyneth Paltrow si Kate Moss.

Genele

Pentru gene mai lungi, aplica cu varful periutei de mascara produs direct pe varful firelor. Dupa aceea, daca doresti si volum, pune periuta la baza genelor si fa miscari scurte de la stanga la dreapta, asteapta cateva secunde si repeta.

Fard

Pentru a parea ca ai ochii mai mari, aplica o culoare mai inchisa sau mai puternica imediat la baza genelor si deasupra, unde se termina machiajul, in timp ce la jumatate alege ceva mai deschis la culoare.

Foloseste albastru

Experimenteaza cum iti sta cu un creion albastru de ochi. Nuantele reci iti vor face albul ochilor sa fie mai limpede si vei avea un aspect mai odihnit.

Onduleaza genele

Atunci cand folosesti un aparat de curbat genele, pune-l la baza firelor si preseaza de 3 ori, dupa care muta-l mai inspre varfuri si repeta. Astfel, iti vei asigura un onduleu natural, in niciun caz niste gene ciudate.

Ai grija la conturul natural al ochiului

Pentru a-ti pune ochii in evidenta intr-un mod cat mai natural, ai grija sa nu depasesti conturul acestora cand aplici creionul.

Alege culoarea potrivita

Ca o regula de baza, nuantele nisipii se potrivesc femeilor cu ochi verzi, cele aurii si roz pentru ochii caprui si albastrul merge pentru orice nuanta a ochilor.

Deschide culoarea

In special daca porti ochelari, alege un fard deschis la culoare pentru a atrage atentia asupa formei ochilor si pentru a-ti face privirea sa para cat mai odihnita.

Alege ceva stralucitor

Daca ti se pare ca machiajul tip smoky eyes iti face ochii sa para mai mici, poti incerca nuante stralucitoare. Ai grija, totusi, sa nu le porti in miezul zilei, caci vei avea o infatisare exagerata.

Alege anticearcan in nuanta portocalie

Salma Hayek foloseste anticearcan cu nuanta portocalie in locul celui ce bate in galben, utilizat de cele mai multe dintre femei. Portocaliul ascunde mai bine umbrele de sub ochi, dand fetei un aspect odihnit.

Ai grija la uniformizarea machiajului

Dupa ce aplici anticearcan si fond de ten, foloseste un buretel de machiaj pentru a uniformiza produsele si a nu lasa sa se vada urme inestetice. Ai grija sa aplici fond de ten si pe gat si in zona tamplelor, astfel incat sa eviti efectul de masca.

Incearca varianta naturala

Pentru a-ti pune ochii in evidenta intr-un mod natural, foloseste un creion argintiu in coltul interior al ochiului, pentru a oferi luminozitate si prospetime.

Gene false

Nu te teme sa incerci din cand in cand genele false, caci trebuie sa existe un motiv pentru care ele sunt indragite de atatea femei.

Aplica creion intre gene

Dupa ce ti-ai aplicat mascara, pune creion lichid de ochi intre gene, la radacina, astfel incat acestea sa para mai dese.

Nu fugi de produsele cu textura lichida

Alege anticearcanul lichid in locul celui cremos, caci primul este mai putin probabil sa se stranga in pliurile pielii si sa arate inestetic.

Creion de sprancene

Oricat de bine ai avea sprancenele pensate, este bine sa folosesti si un creion pentru a le defini mai bine si a umple spatiile libere.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#machiaj ochi mari, #machiaj ochi luminosi, #machiaj trucuri, #machiaj sfaturi, #ascundere cearcane, #machiaj marire ochi , #machiaj