Cum te machiezi daca ai ochi caprui (Galerie foto)

Vineri, 04 Martie 2011, ora 12:09
42573 citiri
Cum te machiezi daca ai ochi caprui (Galerie foto)

Ochii caprui sunt cel mai usor de machiat deoarece pot fi scosi in evidenta intr-un mod placut de o mare varietate de nuante si culori. Si asta indiferent de nuanta de caprui - fie ca este una aurie, una ciocolatie sau una maro inchis.

Total Beauty iti arata cateva dintre cele mai reusite machiaje pentru ochi caprui, inspirate de vedetele de la Hollywood, precum si cateva trucuri de care se folosesc acestea.

1. Jennifer Lopez

Un machiaj fumuriu este excelent pentru o nuanta deschisa de caprui. Important este sa folosesti farduri in tonuri calde, cum ar fi ciocolatiu, auriu, caramel.

2. Kim Kardashian

Daca ai parul negru si ochi inchisi la culoare, precum Kardashian, foloseste tonuri mai reci, cum ar fi argintiu sau gri. Fardurile metalice dau luminozitate ochilor.

3. Leighton Meester

Fardul de obraz poate fi utilizat si pentru a evidentia placut ochii inchisi la culoare, aproape negri. Ideala ar fi o nuanta de roz spre piersica pentru a-i face sa straluceasca si mai mult.

4. Jessica Alba

O culoare intensa de ruj poate fi de asemenea un bun mod de a atrage atentia asupra ochilor caprui. Ai grija insa sa nu pui prea mult machiaj la nivelul acestora.

5. Beyonce Knowles

Daca folosesti un ruj care are o nuanta neutra, stearsa, poti accentua ochii, asa cum se vede si la Beyonce (deci stai departe de culorile pastelate).

6. Natalie Portman

Genele date cu mult rimel contureaza frumos ochii caprui, atat timp cat nu este in exces. Iar culoarea rimelului alege-o in functie de cea a parului. Adica, daca ai parul inchis la culoare foloseste rimel negru, iar daca ai par blond, roscat, saten, foloseste rimel maro inchis sau albastru.

7. Nicole Richie

Fardurile care au nuante de maro sau verde inchis, insotite de o linie de tus negru, fac ca albul ochilor sa para si mai alb, punand in lumina irisul. De asemenea, cateva suvite de par colorate cu o nuanta sau doua mai deschise decat culoarea ochilor te vor avantaja.

8. Eva Longoria Parker

Daca ai ochi ca ai Evei, aproape negri, stai departe de nuantele inchise si foloseste mai degraba farduri cu tonuri aurii.

9. Cindy Crawford

Ca sa atragi atentia asupra ochilor nu trebuie sa tii cont doar de culoarea acestora, ci si de forma lor. Astfel, daca ii ai mai departati, pune accent pe colturile interioare, pentru a-i face sa para mai apropiati, iar daca ii ai prea apropiati, accentueaza colturile exterioare.

10. Shenae Grimes

De asemenea, o parte importanta in ceea ce priveste machiajul ochilor este gasirea unui echilibru intre culorile inchise si deschise, acest lucru ajutandu-te sa definesti forma.

Iar pentru a evidentia placut ochii in forma de migdala, cum sunt cei ai lui Grimes, aplica creion negru pe marginea pleoapei inferioare, intinzand putin culoarea si punand accent pe colturile exterioare. Apoi, aplica un fard luminos pe colturile interioare, pentru a crea acel echilibru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ochi caprui, #machiaj ochi caprui, #sfaturi machiaj ochi caprui, #vedete machiaj ochi caprui , #machiaj