Cum trebuie sa te fardezi vara ca sa reziste machiajul

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 12:48
7293 citiri
Cum trebuie sa te fardezi vara ca sa reziste machiajul
Foto: Ziare.com

Suntem in sezonul estival si este nevoie sa stim si cum sa aducem tenul in termenii potriviti acestei schimbari. Din cauza soarelui care ne va da mari batai de cap este necesar sa acordam o atentie mai mult decat deosebita pielii, in special, fetei.

Daca machiajul nu este adaptat conditiilor de afara, in mod clar, vom avea de-a face cu o catastrofa, deoarece caldura si soarele nu vor mai permite folosirea unei cantitati atat de mari de produs. Haideti sa vedem pe ce trebuie sa ne axam pentru a obtine un machiaj de vara corect si de durata.

Machiajul fetei

Primul pas in efectuarea acestui machiaj este alegerea unui fond de ten rezistent la apa, care va fi bun, atat in zilele caniculare cand ai foarte mult de umblat pe jos, dar si in acele zile pe care le vei petrece la piscina, pe un sezlong. Ai grija la nuanta!

Anticearcanul poate sa lipseasca daca imperfectiunile au mai fost estompate de razele soarelui, asa ca treceti direct la fardul de obraz, care trebuie sa fie unul crema, pentru a intra in piele. Uniformizati-l prin tamponare, cu ajutorul degetelor.

Pudra este urmatoarea si se foloseste una in doua nuante mai inchise decat fondul de ten. Se aplica cu ajutorul unei pensule speciale pe fata si pe gat.

Machiajul ochilor

Ochii incep prin a fi conturati cu un fard de culoare maronie. Se aplica din interior spre exterior, ingrosand linia. Dupa ce ati facut acest artificiu este nevoie sa umpleti pleoapa cu ajutorul unor culori sidefate si nu mate, deoarece este anotimpul in care sunteti bronzata si va doriti sa puneti acest lucru in evidenta.

Aplicati fardul de culoare tot maronie sau bronz pornind din centrul pleoapei, cu ajutorul unui buretel, pentru a-l stabiliza. Apoi aplicati un fard auriu sau argintiu in coltul intern al ochiului, precum si in zona de sub spranceana pentru o nota de luminozitate si prospetime.

Spre marginile externe ale ochiului folositi un fard maro inchis pentru o expresivitate intensa, dar si pentru crearea unei umbre perfecte.

Make-up cu Mirela Vescan: Ce este machiajul bronzant si cum se realizeaza

Partea de jos poate ramane neatinsa sau incercati sa folositi acelasi fard auriu sau argintiu, deschis, bronzer pentru a trasa o dunga subtire, usor pierduta spre interior.

Folositi un rimel rezistent la apa, deoarece va va fi alaturi chiar si in cele mai dificile situatii, nu o sa curga si nici nu o sa se intinda.

Cel mai important pas pentru un machiaj reusit: Cum trebuie sa procedezi

Machiajul buzelor

Aceasta este ultimul pas si consta in alegerea unui luciu de buze natural sau sidefat, daca iubiti mai mult volum, dar si luminozitate. Daca totusi va doriti un ruj, nu uitati ca inainte de toate, rezistenta conteaza in aceasta perioada, asa ca aplicati un strat de fond de ten, pudra si mai apoi rujul in nuanta aleasa.

YVE.ro

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#trucuri machiaj vara, #machiaj vara sfaturi, #machiaj vara , #machiaj