Experta in frumusete sau amatoare? Trucurile care fac diferenta

Duminica, 16 August 2015, ora 09:29
3322 citiri
Experta in frumusete sau amatoare? Trucurile care fac diferenta
Foto: Pexels/Kaboompics

Chiar si o persoana care nu este make-up artist poate realiza un machiaj profesionist. Important este sa tina cont de cateva lucruri.

Fii regina frumusetii sezonului de petrecere folosind sfaturi pentru un machiaj profesionist.

Pentru inceput, aprovizioneaza-ti trusa de farduri cu o gama larga de nuante cu care te poti juca.

Fond de ten mat

Persoanele care tenul gras trebuie sa fie atente la aplicarea bazei de machiaj. Pentru a scapa de petele de grasime din zona T (formata din nas si frunte) este recomandat sa folosesti dosul palmei pentru a amesteca o cantitate mica de fond de ten cu pudra de fata. Combinatia iti va garanta imaginea mata a bazei de machiaj. Nu este nevoie sa folosesti trucul acesta pe toata suprafata tenului, ci te poti limita doar la petele delicate.

Amestecul culorilor

Pentru a crea un machiaj stralucitor, este important sa combini diferite nuante. Secretul unei vibratii rafinate este amestecul.

Cosmeticienii profesionisti te vor sfatui sa aplici un strat de nuanta luminoasa si unul de nuanta mai inchisa. Foloseste degetul inelar pentru a crea un efect uniform si sofisticat. Cu o miscare subtila ascunde liniile fine in care se intalnesc cele doua nuante. Apoi foloseste o pensula pentru a infrumuseta aspectul.

Cum trebuie sa te fardezi vara ca sa reziste machiajul

Aplicarea rimelului

Ofera stralucire genelor cu un strat de rimel. Pentru a asigura cele mai bune conditii pentru o aplicare este important sa ai la indemana un servetel.

Tapeaza periuta pe servetel pentru a indeparta excesul de produs, incat sa eviti efectul de gene incarcate.

Machiajul natural

Doamnele si domnisoarele care doresc sa creeze un machiaj natural trebuie sa ofere stralucire sprancenelor. Nuantele nude si naturale sunt perfecte pentru a atrage atentia asupra ochilor. Aplica produsul doar pe pleoape, apoi foloseste degetele sau o pensula pentru machiaj, incat sa amesteci egal.

Buze rosii

Adopta cel mai sexy trend al momentului. Rujul rosu poate arata uimitor cand este folosit cum trebuie. Treci peste folosirea fardului de obraz pentru a pastra claritatea imaginii tale. O nuanta radianta de fard de obraz iti va ruina imaginea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#machiaj profesionist trucuri, #trucuri machiaj, #trucuri machiaj ochi , #machiaj