Machiajul perfect pentru anotimpul rece (Galerie foto)

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 12:19
6901 citiri
Machiajul perfect pentru anotimpul rece (Galerie foto)

Odata cu apropierea Sarbatorilor si cu micsorarea temperaturilor, machiajul trebuie schimbat si el, pentru a intra in atmosfera si in tendinte.

Iata cateva variante de unde sa te inspiri, conform Glo.msn:

Combina mai multe nuante metalice pentru a crea mister, dar si un aer modern.

Alege maxim 3 nuante si aplic-o pe cea mai deschisa pe toata suprafata pleoapei. Poti sa folosesti inainte un produs special de fixare.

Aplica fardul mediu (din punct de vedere al intensitatii culorii) acolo unde pleoapa formeaza o cuta. Argintiul merge de minune cu ochii verzi si albastri, iar bronzul si auriul se potrivesc cu ochii caprui.

Foloseste fardul cel mai inchis la culoare spre exteriorul ochiului si sub genele de pe pleoapa inferioara. Pentru a-ti face ochii sa straluceasca, adauga o pulbere argintie in coltul intern al ochilor.

Clasicul smoky eyes nu isi pierde farmecul niciodata, asa ca il poti purta cu succes toamna si iarna aceasta.

La fel ca mai inainte, aplica o pulbere deschisa pe toata suprafata pleopei, ceva neutru.

Foloseste creion negru foarte aproape de genele superioare si inferioare si nuanta medie de fard pe pleoapa inferioara, iar nuanta cea mai inchisa inspre coltul extern al ochiului.

Poti sa folosesti fard aproape alb sau un argintiu imediat sub spancene.

Ochii de pisica sunt si ei foarte senzuali si misteriosi.

Foloseste creion pe pleopa inferioara si superioara, adaugand un gel special, care sa mentina creionul fara sa se intinda.

Apoi deseneaza-ti coditele, avand grija sa fie egale, ca in prelungirea liniei genelor. Tine ochiul usor intredeschis in timpul acestui procedeu. Poti folosi chiar tus de ochi.

Ai grija sa faci intregul colt extern al ochiului sa para un tot unitar, folosind un betisor cu vata pentru a inlatura excesul. Apoi nu mai trebuie decat sa adaugi mascara neagra si sa clipesti cuceritor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#machiaj iarna idei, #machiaj ochi pisica, #machiaj smoky eyes pasi, #machiaj nuante metalice , #machiaj