Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 trucuri de frumusete pentru cele mai lenese dintre noi

Marti, 16 Februarie 2016, ora 16:32
3568 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: 7 trucuri de frumusete pentru cele mai lenese dintre noi
Foto: Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Daca adori lucrurile functionale, relatiile fara batai de cap si produsele de ingrijire care fac mai mult decat promit, atunci probabil vrei sa te simti cat mai confortabil cu eforturi mici.

Nu vrei sa mai faci promisiuni anul acesta, avand in vedere ca prioritatea ta este confortul, nu efortul. Dar daca ti-as spune ca urmatoarele trucuri te vor face sa te simti frumoasa tot anul si fara sacrificii?

Iata cateva lucruri simple care iti vor schimba viata peste noapte:

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

1. Investeste in produse si servicii de calitate. Uita de zgarcenie cand vine vorba despre creme anti-rid, servicii de microdermabraziune sau tratamente faciale, baze de machiaj si fonduri de ten. Acestea iti definesc chipul mai mult decat iti inchipui.

2. Stapaneste machiajul "ochi de pisica". Urmareste tutoriale pentru trasarea liniei perfecte cu tusul negru, fie ca te ajuti de bucati de scotch sau unesti punctele.

3. Foloseste protectie solara. Insist pe aceasta tema an de an si nu degeaba - lipsa factorului de protectie solara iti lasa chipul neprotejat in fata razelor UV. Astfel, tenul imbatraneste, apar pete si risti sa faci cancer de piele. Solutia este simpla - alege o crema de zi cu SPF 20 sau 30.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

4. Demachiaza-te inainte de culcare. Stim aceasta regula si, totusi, la sfarsitul unei zile lungi, numai de asta nu avem chef. Chiar si asa, ia dischetele demachiante in timp ce te uiti la serial si sterge urmele de machiaj de peste zi. Este singurul mod de evitare a porilor blocati, a cosurilor sau a ruperii colagenului.

5. Curata periile de machiaj din doua in doua saptamani. Alege un spray special conceput pentru acest proces sau foloseste ulei de masline combinat cu detergent de vase pentru a indeparta pigmentii.

6. Incearca o crema BB. Aceasta alternativa la fondul de ten traditional confera un aspect mai natural tenului, in timp ce corecteaza imperfectiunile si pregateste tenul pentru machiaj.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

7. Iesi din zona ta de confort incercand o nuanta puternica de ruj. Daca rezervai rujul rosu serilor in oras, anul acesta poarta-l in timpul zilei si probeaza si alte nuante - ciclamen, corai sau mov.

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Reguli pentru frumusete, #reguli frumusete, #trucuri frumusete 2016 , #machiaj