Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Make-up cu Mirela Vescan: Cand si de ce trebuie sa schimbi fondul de ten

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 13:28
7146 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Cand si de ce trebuie sa schimbi fondul de ten
Foto: Mirela Vescan

O mare problema a femeilor este schimbarea fondui de ten. Cand sau de ce trebuie sa facem acest lucru? Make-up artistul Mirela Vescan ne explica la ce trebuie sa fim atente.

"Alegem un fond de ten in functie de culoare, tipul de ten, marca, pret, tendinte sau...recomandarile altcuiva. Se poate intampla pur si simplu ca un fond de ten de calitate, cu toate proprietatile corecte, superioare, sa nu fie compatibil cu tenul pe care a fost aplicat.

Asta nu inseamna ca produsul nu este bun sau ca trebuie sa se renunte la fond de ten in general", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Conform specialistului, este recomandara schimbarea periodica a unor produse de ingrijire, cum ar fi pasta de dinti, samponul, mascara si acest lucru se intampla si in cazul fondului de ten.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

"Este normal ca un ten sa ajunga la saturatie vizavi de tot ceea ce poate oferi un fond de ten si aici de mare ajutor este...schimbarea", ne-a mai spus Mirela Vescan.

Aceasta spune ca pentru a ne putea da seama cand fondul de ten nu mai este bun pentru tenul nostru trebuie sa fim atente la reactiile firesti ale pielii.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

"Pot aparea iritatii, dificultati la aplicare, efectul de pelicula sau de textura granulata, lipsa de rezistenta, schimbarea culorii la cateva minute dupa aplicare, senzatie de disconfort", a continuat expertul in make-up.

Ea a explicat ca exista si varianta ca dupa un timp acelasi produs sa fie din nou bun pentru pielea ta. Acest lucru il poti observa dupa ce achizitionezi un produs nou din alta categorie sau alta marca si pe care il folosesti o perioada.

"Puteti incerca sa va intoarceti, dupa cateva luni, la produsul care a creat probleme si sa constatati ca acestea nu mai exista si ca a revenit 'compatibilitatea'", continua Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati

In comert se pot gasi multe tipuri de fond de ten: pentru fiecare tip de ten in parte sau pentru toate la un loc insa cu alte beneficii, functiuni, destinatii. Asa sunt fondurile te ten minerale, pentru rezistenta, luminozitate, filtre de lumina, revigorante, pentru corectii spectrale, lifting, stralucire, bronz etc.

Mirela Vescan explica ca inainte sa iti alegi fondului de ten poti apela la "produsele pentru testare, consilierea personalizata la stand, sedintele demonstrative de machiaj sau mostrele de produs etc.".

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Schimbare fond de ten, #schimbare fond ten, #alegere fond ten, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #Mirela Vescan makeup , #machiaj