Make-up cu Mirela Vescan: Culoarea anului 2015

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 12:22
7363 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Culoarea anului 2015
Foto: Mirela Vescan

Institutul Pantone a selectat culoarea anului, Marsala, o combinatie de maro si rosu, ce poarta numele unui vin dulce si bun din zona de sud-vest a Siciliei.

Este o culoare pe care o putem regasi in design de interior, in lumea modei pentru haine si accesorii si pentru machiaj, explica pentru Ziare.com make-up artistul Mirela Vescan.

Ca textura poate fi folosita mata, satinata sau stralucitoare, are un aspect luxos si sofisticat. Un fard Marsala pentru pleoape este extrem de proaspat si sexy, privirea devine tulburatoare si seducatoare, iar corneea va fi mai stralucitoare.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Pentru ochii verzi si albastri poate fi o culoare de contrast sau tertiara, adica foarte sexy, in timp ce ochilor negri si caprui le sporeste caldura.

Aceasta varietate de rosu, cum este Marsala, se poate asorta surpinzator de frumos si modern cu orange, galben si verde pop saturat.

Pentru buze, un ruj Marsala poate fi mat pentru zi si stralucitor pentru seara, transparent pentru o dupa amiaza libera si sidefat pentru o cina la lumina lumanarilor.

Culoarea Marsala se asociaza perfect cu un fond de bej mat, fildes mat, brun mat sau alb-roz

translucid. Prin urmare aceasta culoare este foarte usor de asortat, sa nu uitam unghiile si poate un hair stilist ar putea oferi idei despre cum ar putea lua in considerare Marsala.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

La noi in tara s-ar putea ca Marsala sa fie considerata o ruda apropiata a grena-ului, o culoare cu valente comuniste, culoarea predominanta a unei sali de sedinte de partid sau a unei cortine misterioase.

Trebuie sa ne gandim doar la frumusetea vinului Marsala, la faptul ca-l pot bea atat femeile, cat si barbatii, ca este o culoare nobila si ca ne poate infrumuseta viata.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Culoarea anului 2015, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan make up, #Mirela Vescan trucuri machiaj , #machiaj