Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Make-up cu Mirela Vescan: Culori pentru pleoape in acest sezon

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 10:43
3776 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Culori pentru pleoape in acest sezon

In fiecare sezon exista o culoare vedeta si anumite nuante de care trebuie sa ne ferim, iar machiajul nu face exceptie de la aceasta regula. Make-up artistului Mirela Vescan a oferit pentru Ziare.com cateva sfaturi cu privire la fardurile din aceasta toamna.

"In fiecare sezon asteptam tendintele, cu nerabdare, trebuie insa doar sa le analizam si sa extragem ceea ce este potrivit pentru noi si ne ofera acea multumire ca suntem flexibili fata de nou si poate ca gasim marele X din ecuatia frumusetii.

Make-up artistii trebuie sa cunoasca toate tendintele, sa achizitioneze ultimele colectii de farduri si sa jongleze cu ele, sa transmita femeilor noutati despre culori, texturi, retete machiaj", a declarat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Pentru aceasta toamna, make-up artistul recomanda un fond de ten cu mineral nobil, eventual safir, care ofera tenului hidratare, protectie si naturalete si o pudra fina, translucida, care se poate aplica intr-un strat insesizabil.

"Un creion pentru sprancene, ales in culoarea naturala a parului, pentru acest sezon designerii au propus sprancene ferme generoase, noi trebuie sa intelegem ca nu trebuie sa ne pensam exagerat, sa nu mutilam linia naturala a sprancenelor", a continuat ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi verzi

De asemenea, mai spune specialistul ca mai avem nevoie de un eyeliner tip "carioca" un produs practic, cu un varf din fibra cu celuloza usor de folosit.

"De ce? Pentru ca tusul pentru pleoape se poarta foarte mult in acest sezon si poate fi aplicat la baza genelor, delicat sau pe toata pleoapa, ferm, rock, sexy", a adaugat aceasta.

Ce culori sa alegi pentru zi sau seara

Daca alegi sa mergi intr-un club, atunci Mirela Vescan iti recomanda un fard pentru pleoape negru, iar pentru zi un fard albastru este bun daca este mat si deschis la culoare. Nuanta de albastru electric sau bleomarin metalizat ar fi indicata pentru seara.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum tratam pigmentarea nedorita

"Un fard auriu si unul argintiu, sunt foarte practice in trusa, pot fi folosite separat sau mai nou, impreuna, se pot face combinatii savante, 'cool'. Un fard gri si unul bej, amandoua se pot asorta foarte usor, cu orice", a continat Mirela Vescan, precizand ca pe langa acestea, merge folosita mascara neagra ce ofera genelor mult volum si multa desime.

Si pentru ca machiajul sa fie perfect nu poate lipsi un ruj mat rosu, grena, sienna sau un corai fin sau un gloss transparent, care protejeaza foarte bine buzele in sezonul rece.

"Este o lista generoasa, sigur se poate identifica in ea un produs 'prietenos'", a incheiat specialistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul bej

Ce se poarta in acest an?

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Culori pentru pleoape in acest sezon, #culori pleoape toamna, #culori machiaj iarna, #machiaj toamna, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan makeup artist , #machiaj