Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 16:48
6047 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati
Foto: Mirela Vescan

Extensiile de gene prind din ce in ce mai mult teren in randul tinerelor si nu numai. Make-up artistul Mirela Vescan explica cele mai importante lucuri pe care trebuie sa le stii referitoare la acestea.

"In intreaga lume aplicarea si purtarea genelor de 'imprumut' a devenit ceva normal, ele pot completa un machiaj sau pot fi accesoriul perfect in asociere cu o baza de machiaj pentru zi.

Oferta de gene este generoasa, diversificata, uneori bizara. De-a lungul timpului, am incercat si folosit toate tipurile de gene, iar cand a fost nevoie le-am confectionat, pe calapod clasic, din croseta sau m-am adaptat, dupa caz, am folosit mai multe tipuri deodata, cu suprapuneri etc", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

In acest articol, specialistul vorbeste despre "cele mai normale-naturale gene", de multe ori mai putin intelese, la noi in tara asa cum si machiajul sofisticat natural este cel mai putin folosit.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

"Sunt sigura ca unele persoane nu inteleg rolul genelor false-naturale, in aceasta denumire care este evident o contradictie de termeni, ca o prima impresie poate fi dificil de perceputa fuziunea dintre 'fals' si 'natural'.

O femeie care a ales gene false-naturale trebuie sa arate perfect, privitorul trebuie sa admire ochii frumosi si genele minunate fara sa observe artificiile machiajului", explica make-up artistul.

Aceasta spune ca pentru a alege genele false-naturale ideale trebuie analizata forma ochilor si calitatea genelor naturale. De asemenea, machiajul natural poate fi in acelasi timp si unul corector, dupa cum spune ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

"De exemplu, daca fardurile de pleoape sunt aplicate in asa fel incat sa echilibreze ochii apropiati, genele false trebuie alese, astfel incat sa completeze-amplifice corectiile.

In acest caz se poate opta pentru genele 'accents', maximum 15 fire pe banda, modelate progresiv, mai lungi spre coltul extern al ochilor. Practic, nu trebuie sa fie evidenta prezenta accentelor insa trebuie 'simtita', cu o apreciere generala a fizionomei", a continuat specialistul.

Mirela Vescan spune ca se mai pot folosi genele evantai, care sunt mai scurte spre coltul intern al ochilor si mai lungi spre coltul extern, din categoria "double up" sau se pot alege "edgy" - benzi de gene mai dese si mai lungi spre exterior.

Cum se aplica?

"Modul de aplicare este simplu, privirea este orientata in jos, astfel incat sa se localizezebaza genelor naturale, adica zona pe care se va lipi banda de gene false. Cantul benzii de gene se 'unge' cu adeziv special, se asteapta camun minut pentru a avea o aderenta buna si cu mare atentie se asaza zona cu adeziv pe baza genelor naturale", sustine Mirela Vescan.

Ea a explicat ca in prima faza se simte prezenta genelor si a adezivului umed si ca este normal sa fie asa, iar dupa maximum cinci minute se instaleaza obisnuinta.

"La autoaplicare este utila o oglinda care mareste, un make-up artist se poate controla cu o lupa, zona ochilor si a genelor trebuie accesata cu gingasie", mai spune ea.

Mare atentie la adeziv. Acesta trebuie sa fie din latex natural si sa aiba un miros usor neplacut, specific arborelui de cauciuc, sursa naturala a acestui produs.

"Eu caut pana gasesc adezivul fin, eficientsi antialergic din generatia'lashgrip' si in cazul machiajului natural il folosesc pe cel transparent. Genele se indeparteaza usor daca au fost lipite cu acest adeziv si pot fi refolosite cam o saptamana", a adaugat make-up artistul.

Cand se folosesc?

Mirela Vescan ne-a mai spus ca aceste gene false naturale pot fi utilizare atunci cand mergi la evenimente importante "de zi", gen cununie civila, ceremonie, sedinta foto, filmare, casting sau la un interviu. De asemenea, acestea se recomanda in caz de lipsa genelor naturale.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Extensiile de gene, #extensii gene false, #sfaturi gene false, #Mirela Vescan gene false, #Mirela Vescan machiaj , #machiaj