Make-up cu Mirela Vescan: Fard la plaja?

Miercuri, 28 August 2013, ora 08:36
4071 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Fard la plaja?
Foto: Arhiva

Vara este anotimpul iubit de cei mai multi, deoarece ne putem bucura de libertate prin prisma concediului petrecut la mare. Libertate si in ceea ce priveste aspectul. Cati dintre voi nu au ramas, pe litoral, cu ochii atintiti asupra unei domnisoare sau doamne care a confundat plaja cu terasa unui club de noapte si s-a fardat excesiv?

Tocmai de aceea, am cerut sfatul make-up artistului Mirela Vescan, care a oferit pentru Ziare.com cateva puncte de vedere in ceea ce priveste machiajul la plaja. Surpriza: acesta trebuie sa existe, insa trebuie respectate cateva conditii.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiaj de mireasa - look american

"Filtrul de protectie solara, destinat protejarii tenului, are un indicator 50. Acest filtru permite o bronzare treptata a tenului, fara aparitia arsurilor, ridurilor, a discontinuitatilor de culoare sau a pistruilor (efelide). Aplicarea, in plus, a unei bariere de fond de ten cu filtru de protectie solara, reprezinta o masura de protectie binevenita, mai ales in cazul unui ten foarte sensibil, si o rezolvare de ordin estetic in acelasi timp", ne-a declarat Mirela Vescan.

Specialistul explica faptul ca tenul expus la soare este evident supus unei agresiuni si reactioneaza la acest lucru. Mai exact: porii se dilata, imperfectiunile devin vizibile, se activeaza acneea si se accentueaza trasaturile de expresie.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul bej

Ce se poarta in acest an?

In ce consta machiajul de plaja

"Etapele unui machiaj de plaja sunt minime: aplicarea unui fond de ten mixat bine cu o crema protectoare, fardarea genelor cu mascara waterproof si pigmentarea usoara a buzelor cu un gloss roz sau coral", ne sfatuieste specialistul.

Ca si noi, si Mirela Vescan a intalnit persoane care au facut uz de fard in exces si care au reusit sa strice imaginea pe care sperau sa o obtina.

"Trebuie sa ne uitam in jur, pe plaja, si, cu umor sau nu, sa constatam pasiunea tuturor de a face fotografii cu telefonul mobil. Si cum o 'sedinta foto' nu poate avea loc fara machiaj, iata cum se schimba prioriatile de ordin cosmetic in cele de ordin estetic.

Pentru cat mai multe 'like'-uri pe Facebook este nevoie de machiajul minim pe care l-am descris deja, insa am avut ocazia sa vad pe plaja fard negru folosit in exces pe pleoape si fonduri de ten alese in culori deschise", a adaugat make-up artistul.

Mirela Vescan mai spune ca inca dinainte de vacanta trebuie sa fie achizitionat un fond de ten inchis la culoare pentru a putea fi combinat progresiv, odata cu variatiile de pigment ale pielii.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Fard la plaja, #machiaj plaja, #Mirela Vescan machiaj plaja, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #Mirela Vescan make up , #machiaj