Make-up cu Mirela Vescan: Mezoterapia facuta acasa

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 09:27
10305 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Mezoterapia facuta acasa
Foto: Mirela Vescan

Trucurile de machiaj ne ajuta de cele mai mule ori sa mascam anumite defecte. Insa tehnologia a evoluat foarte mult si trebuie sa ne adaptam la noile metode, printre care se numara si mezoterapia. Make-up artistului Mirela Vescan a vorbit pentru Ziare.com despre tainele acesteia.

"Mezoterapia, ca si cuvant, vine din limba greaca, mesos=mijloc, adica este o terapie de mijloc, anume situata intre medicina si cosmetica. Datorita medicului francez Michel Pistor (1924-2003), mezoterapia este considerata o specialitate a medicinei, inca din anul 1987", a declarat Mirela Vescan.

Ea sustine ca mezoterapia este o metoda foarte moderna pentru ingrijirea tenului si a corpului, ce se poate face in clinici/cabinete de dermato-cosmetica sau mai nou...acasa.

Make-up cu Mirela Vescan: Culori pentru pleoape in acest sezon

"In ce consta aceasta metoda? Se aplica pe piele produse cosmetice speciale, serum-uri sau creme, cu un continut bogat de vitamine si ingrediente de intretinere, refacere in profunzime a tesuturilor.

Rezultatele sunt spectaculoase. Cu ajutoarul acestei metode se trateaza cu succes efectele procesului de imbatranire, acneea, cuperoza, celulita", a continuat make-up artistul.

Mirela Vescan a explicat ca in locurile specializate mezoterapia se realizeaza cu aparate performante, cu ace din aur si impulsuri cu lumina fotonica. Rola cu ace perforeaza superficial epiderma si elibereaza calea spre derm, astfel incat cocktail-ul de ingrediente devine imediat activ.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

"Lipsa de timp se pare ca este un motiv important pentru care frecventa in saloanele de ingrijire cosmetica si dermato-cosmetica este scazuta, insa, mezoterapia se poate face si acasa, cu ajutorul unei variante adaptate a aparatului de mesoterapie, fara ace, cu impulsuri electrice noninvazive", a mai spus Vescan.

Ea a expliat ca acest aparat nu este mai mare decat o ciocolata si ca este foarte usor de folosit.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi verzi

"Se aplica ingredientele de ingrijire pe piele, dupa care se maseaza usor cu electrodul. Se poate selecta curent continuu sau curent alternativ, in functie de afectiuni si produsele selectate", a mai spus Mirela Vescan.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#mezoterapia facuta acasa, #mezoterapie tratament facial, #Mirela Vescan makeup artist, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan sfaturi, #Mirela Vescan cosmetica , #machiaj