Make-up cu Mirela Vescan: Machiaj de mireasa - look american

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 11:23
4736 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Machiaj de mireasa - look american
Foto: Arhiva

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata, este momentul in care prietenii si familia se bucura pentru cuplul proaspat casatorit si ziua in care mireasa este o adevarata vedeta si, desigur, ea trebuie sa ofere celor din jur o imagine de neuitat.

Make-up artistul Mirela Vescan a oferit pentru Ziare.com mai multe detalii despre machiajul mireselor.

"Machiajul de mireasa poate avea valente multiple in functie de preferintele clientei, de tendintele momentului si de tipul de iluminare al locului unde va avea loc petrecerea.

Foarte important este ca mireasa sa contacteze stilistii din timp, pentru a obtine o programare buna, pentru probe si pentru pregatirile firesti. Cele mai importante sunt vopsirea parului, pensatul sprancenelor si hidratarea pielii", a spus make-ul artistul.

Inainte cu 7-10 zile de nunta este indicat un tratament cosmetic de curatare si hidratare a tenului si cu o zi inainte de eveniment un gomaj general. "Mai putin indicat este solarul - pielea bronzata arata uneori atipic alaturi de albul rochiei si, pentru o toana de moment, pot aparea regrete peste cativa ani", a adaugat specialistul.

Mirela Vescan spune ca machiajul incepe cu o baza bine realizata, pentru ca trebuie sa se ia in calcul faptul ca se vor face fotografii si filmari. Prin urmare, trebuie sa existe cel putin un produs profesional in baza de machiaj.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul bej

"Fondul de ten trebuie sa fie ales cu putere mare de acoperire, foarte rezistent si sa se identifice cu textura si culoarea naturala a pielii. Fardul corector anticearcan trebuie folosit pentru zona cearcanelor si pentru alte imperfetiuni ale tenului, daca sunt. Foarte importanta este pudra, ea are rolul de a matifia si de a fixa fondul de ten", mai spune Mirela Vescan.

Make-up artistul mai spune ca intr-o prima etapa, pudra, de preferat pulbere fina, transparenta, trebuie sa se aplice prin tapetare, dupa care se maseaza bine cu o pensula.

"Un supliment de pudra irizanta se poate aplica pe pometi, tample si decolteu, umeri, spate, brate", spune ea, inainte sa trecem la urmatorul pas: fardarea sprancenelor.

Aici "se folosesc produse speciale: creion pentru sprancene, fard compact, fard fluid, gel. Scopul final este acela a obtine o spranceana natura, arcuita, panata, ascendenta, fireasca", a adaugat ea.

Am ajuns la machiajul propriu-zis. Mirela Vescan imparte machiajul pentru mireasa in trei mai categorii: look-ul american, look-ul frantuzesc si look-ul romanesc.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul roz

Look-ul american

Acesta este mai putin solicitat la noi, dupa cum spune make-up artistul.

"Presupune fardarea ochilor in tonuri naturale de bej si aplicarea unui ruj rosu luminos pe buze. Machiajul ochilor este clasic, practic se accentueaza pleoapa inferioara cu un fard brun-bej care se va aplica si pe linia orbitei ochiului, adica granita dintre pleoapa superioara mobila si arcade", explica Mirela Vescan.

Pe pleoapele mobile se pot folosi farduri frumoase, suple, stralucitoare, satinate, in tonuri delicate de bej, bej-auriu, orange pal, roz-oranje, a adaugat ea.

"Culorile trebuie sa se imbine subtil pentru ca tot machiajul sa para firesc. Pe arcade se poate aplica o pudra irizanta, stralucitoare. Obrajii se fardeaza natural cu farduri bej-roz, cele mai indicate texturi sunt cele minerale, au un aspect usor stralucitor, proaspat", continua specialistul.

Mirela Vescan ne-a mai spus ca acest tip de machiaj poate fi vazut frecvent in revistele de profil.

Saptamana viitoare Mirela Vescan va va prezenta look-ul frantuzesc si look-ul romanesc

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#machiaj de mireasa, #machiaj mireasa look american, #machiaj mireasa sfaturi profesionale, #Mirela Vescan machiaj mireasa, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #machiaj profesional mireasa , #machiaj