Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi caprui

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 10:03
11325 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi caprui
Foto: Arhiva

Machiajul poate decide daca ziua ta va fi buna sau, din contra, una dezastruoasa. Pentru a avea parte de un rezultat bun trebuie sa cunosti cateva detalii despre fiecare nuanta a ochilor.

Make-up artistul Mirela Vescan iti ofera cateva sfaturi cu privire la cum trebuie abordat machiajul pentru ochii caprui.

"Caldura ochilor caprui este specifica femeilor din tara noastra, armonia dintre culoarea pielii si culoarea ciocolatie a irisului poate fi irezistibila. Este unul dintre motivele pentru care se spune ca romancele sunt foarte frumoase", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Ea sustine ca pentru a spori frumusetea unui iris caprui este nevoie de culori contrastante, care contin pigment albastru si anume toate nuantele de gri, antracit, albastru bleomarin, turcoaz, dar si culori in care se regaseste pigmentul violet: violet, aubergine, lila sau mov.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

"Un machiaj clasic presupune accentuarea coltului extern al ochiului cu o nuanta mai inchisa de maro sau brun, cu scopul de a se crea umbre naturale avantajoase pentru ochi. Pe pleoapa mobila insa se pot aplica acele culori care evidentiaza irisul.

Este foarte important ca trecerea dintre culori sa fie fireasca si alegerea texturilor sa se armonizeze cu textura pielii. In cazul ochilor caprui este foarte important tipul de ten, pare ciudat, dar asa este", a adaugat specialistul.

Mirela Vescan adauga ca atunci cand tenul este mixt sau gras este nevoie ca fardurile sa fie alese mate sau semimate. Atunci cand tenul gras straluceste, iar tu ai folosit un fard prea lucios totul devine un pleonasm, mai spune ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum te fardezi la un cocteil

Insa, atunci cand cand tenul este uscat este nevoie de texturi satinate, stralucitoare.

"Fondurile de ten cosmetice, niveleaza estetic epiderma si protejeaza tenul intreaga zi, insa tipul de ten imprima pielii un comportament specific, pe parcursul zilei, motiv pentru care daca dimineata ne-a placut aspectul machiajului, dupa ora pranzului nu mai este asa, este alta lumina si se pot observa imperfectiuni. Cred ca fiecare a patit asta", a continuat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum sa te fardezi la birou

Un alt sfat al make-up artistului ar fi ca pentru seara se poate aplica un creion bleomarin in interiorul pleoapei inferioare, deoarece este mult mai frumos decat unul negru.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Machiajul pentru ochi caprui, #machiaj ochi caprui, #make up ochi caprui, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan make up, #Mirela Vescan sfaturi machiaj , #machiaj