Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 10:00
7189 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb
Foto: Arhiva

Inainte de a te machia pentru un eveniment sau pentru o simpla zi la birou, fii putin atenta la nuanta tenului tau. Astfel, vei sti exact cum sa te fardezi pentru a lasa o impresie placuta si nu efectul contrar.

"Pentru alegerea culorilor in machiaj exista diferite criterii, unele subiective, cum ar fi preferintele personale sau rutina, altele justificate de armonia dintre culorile vestimentatiei, nuanta irisului si a pielii", a declarat make-up artistul Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Specialistul sustine ca nuanta pielii este foarte importanta pentru alegerea culorilor in general si ca fiecare tipologie feminina solicita nuante, texturi si grade de intensitate specifice.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

"Pielea alba este frumoasa, uneori satinata, sensibila, nu se bronzeaza deloc, de obicei porii sunt inchisi si exista o tendinta de deshidratare, de pierdere a tonusului", a adaugat ea. Acest tip de epiderma are nevoie de o ingrijire bazata in primul rand pe hidratare si tonifiere.

Neaparat nuante satinate

Potrivit specialistului, paleta de culori pentru pielea alba este una "cardinala, tonuri vibrante de albastru, rosu, verde, violet, fucsia, alb, negru, auriu si argintiu".

In ceea ce priveste textura fardurilor, aceasta trebuie sa fie una satinata. Sfatul se aplica si in cazul vestimentatiei, mai exact in ceea ce priveste materialele.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi caprui

"Matasea, taftaua, brocartul, catifeaua de matase, pe pielea alba 'se asaza' firesc", a mai spus ea.

Totusi, pentru machiaj nu se vor folosi doar aceste culori puternice, ci "si umbre naturale pentru ochi si obraji, insa trebuie retinute doua aspecte: fondul de ten va avea numarul 001, 010 sau 100, denumit invariabil Ivory si rujul trebuie sa fie luminos, ideal rosu, roz si fucsia".

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Machiajul pentru tenul alb, #Mirela Vescan machiaj ten deschis, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #sfaturi machiaj ten deschis , #machiaj