Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul roz

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 10:24
2475 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul roz
Foto: Arhiva

Nuanta tenului este extrem de importanta atunci cand te fardezi. Alegand culori ce nu se potrivesc cu pielea ta iti poti distruge ziua.

"Astazi voi povesti despre alegerea culorilor care pun in evidenta tenul roz, care este de obicei foarte fin cu tendinta de deshidratare si pigmentare", a declarat make-up artistul Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Specialistul spune ca fondurile de ten ideale sunt acelea care in limbaj international cosmetic au cifra 2 (02, 20, 002, 020, 200), insa precizeaza ca nu sunt luate in calcul si produsele profesionale care au alt tip de clasificare.

"Culorile pe care le alegem pentru machiajul ochilor sunt cele ale florilor de primavara: alb, crem, bleu, lila, vernil, violet, bej auriu, roz fucksia (bujorul), rosu (accent) si, in general, pastelurile plasate in imediata apropiere a tenului roz, evidentiaza placut trasaturile si delicatetea pielii", a adaugat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ea precizeaza ca aceste culori pot fi aplicate pe pleoape in asociere cu tus (eyeliner) aplicat la baza genelor superioare.

"Marilyn Monroe avea un ten roz, iar machiajul ei a devenit o reteta a succesului. Make-up artistul american Allan Snyder a creat un stil pentru ea, a gasit un mod in care Marilyn se putea farda si singura atunci cand el era ocupat. Au trecut zeci de ani si astazi sunt foarte multe staruri care se fardeaza cu o linie de tus 'a la Marilyn', farduri pentru pleoape pastelate, un fard de obraz orange sau roz si un ruj rosu - senzual, feminin, voluptos pe care multe marci respectabile de produse cosmetice l-au intitulat Red Marilyn", a continuat make-up artistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Ea a amintit ca Madonna, Kylie Minogue, Cristina Aguillera, Katherine Heigl, Jenifer Lopez, Charlize Theron si Scarlet Johanson sunt doar cateva dintre starurile care au purtat cu mandrie machiajul lui Marilyn Monroe.

In plus, Mirela Vescan ne recomanda si ce materiale am putea purta pentru a le combina cu succes cu acest tip de machiaj.

"Voalul de matase, batistul, triplul voal, catifeaua subtire, matasea satinata au textura necesara pentru a fi purtate cu succes", spune ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi caprui

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#machiaj pentru ten roz, #machiaj ten roz, #sfaturi machiaj, #trucuri machiaj, #sfaturi machiaj Mirela Vescan, #Mirela Vescam machiaj , #machiaj