Make-up cu Mirela Vescan: Scapa usor de cuperoza, acneea rozacee si varice

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 12:41
18790 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Scapa usor de cuperoza, acneea rozacee si varice
Foto: Mirela Vescan

Multe persoane intampina probleme cu tenul si nici dupa zeci de tratamente nu reusesc sa scape. Make-up artistul Mirela Vescan isi indreapta atentia catre leziunile vasculare de la nivelul pielii si explica prin ce tratament poti sa scapi de acestea.

"Leziunile vasculare la nivelul pielii sunt frecvente, variate, localizate diferit, cu diferite grade de profunzime si...intotdeauna neplacute.

Pentru un make-up artist este esentiala calitatea pielii pe care lucreaza; colaborarea cu un specialist in dermato-cosmetica devine ceva firesc si asa se formeaza un fel de carusel in care fiecare are un rol bine determinat", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Specialistul spune ca motivele aparitiilor acestor leziuni sunt diferite: genetice, mecanice, sociale, medicale, climatice sau poate toate la un loc. Make-up artistul a adaugat ca problema petelor rosii a devenit foarte frecventa.

"Eu pot sa camuflez orice, de la zone pigmentate usor, pana la tatuaje negre, insa supletea pielii face diferenta, am spus de foarte multe ori: o baza de machiaj bine facuta rezolva 50% din calitatea, acurateatea, frumusetea machiajului", a adaugat Vescan.

Aceasta ne-a mai spus ca in mod normal vrea sa gaseasca solutii pentru orice problema a pielii, insa cand vine vorba despre cuproza intampina probleme.

"Pentru cuperoza nu prea am avut raspunsurile la mine, in afara de cele clasice: cuperoza nu se vindeca, doar se intretine, cu masti, tratamente cosmetice specifice, creme", a adaugat ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Din fericire, Mirela Vescan a descoperit o solutie prin care aceasta problema isi gaseste rezolvarea.

"Am acum insa un raspuns, pot descrie modul rapid si sigur in care se poate scapa de cuperoza: cu laser. Am cautat acest raspuns ani ce zile si simt o mare usurare acum. Metoda este rapida, simpla, cu rezultate pe loc, moderna. Acest laser are si un nume foarte simpatic, Perfecta", a adaugat specialistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Make-up artistul mai spune ca procedura in sine este prietenoasa si este bazata pe tehnologia micropuls, cu dispozitiv de racire, practic senzatia este aceea a unui dus fin, placut.

"Arata ca o lupa cu lichid in ea, dar cand il vezi la treaba observi ca poate rezolva cuperoza, acneea rozacee, varice, vergeturile rosii, hemangioame, verucile, psoriazis. Pana la urma raspunsul a venit complex cu un nume inspirat:Fazzada", a incheiat ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi verzi

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
#Tratamentul leziunilor vasculare, #tratament leziuni vasculare, #tratament cuperoza, #tratament acnee, #Mirela Vescan sfaturi machiaj , #machiaj