Make-up cu Mirela Vescan: Trucuri pentru a straluci in ziua Craciunului

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 11:41
5404 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Trucuri pentru a straluci in ziua Craciunului
Foto: Mirela Vescan

Craciunul este asteptat cu bucurie si este intampinat cu un brad impodobit, o casa luminoasa si multe, multe surprize placute. Ce legatura au toate acestea cu machiajul? Explicatia vine de la make-up artistul Mirela Vescan.

O intrebare fireasca si un raspuns logic, daca stam sa ne gandim ca reusita unei sarbatori de anvergura Craciunului depinde de efortul fizic si emotional al femeilor, a spus specialistul pentru Ziare.com.

"Alegerea si ascunderea cadourilor, curatenia, reorganizarea casei pentru a instala bradul, masa de Craciun, sunt activitati care lasa urme pe fata, aici am vrut sa ajung. Craciunul este asteptat cu haine noi si cu un machiaj frumos, curat, luminos.

Fara sa fie vreo regula prestabilita, exista tendinta ca hainele de Craciun sa fie alese in nuante de rosu, verde, auriu, argintiu si alb. Si am testat un parfum ambiental creat special pentru Craciun, este superb, un amestec de arome de brad, portocale, scortisoara si turta dulce.

Am urmarit cu atentie colectiile de farduri pentru Craciun si ghiceste ce am vazut? Exact o paleta de culori specifica sezonului.

Fondul de ten poate fi cu un ton mai deschis la culoare decat nuanta naturala a pielii si se vor folosi doua pudre pentru fixare: o pudra pulbere clasica si transparenta pentru zona T (centru fetei frunte-nas-barbie) si maxilare si o pudra irizanta stralucitoare pentru pometi si tample.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Fardul de obraz poate fi bej sau roz si se aplica foarte usor peste pudra irizanta, pe zona superioara a pometior si putin de tot pe tample.

Sprancenele se fardeaza normal, in nuanta apropiata de culoarea naturala a parului. Retetele clasice de machiaj al ochilor pot fi pastrate, nuante deschise in coltul intern al ochilor si nuante inchise in coltul extern, am observat in timp ca la capitolul "automachiaj" asa se lucreaza cu succes.

Alegerea culorilor este insa o provocare frumoasa. Eu propun combinatii vesele cum ar fi alb-verde, auriu-verde, alb-roz. Karl Lagerfeld a propus o combinatie clasica de negru cu auriu, imi place foarte mult, insa trebuie exersat acest machiaj.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Rujul este invariabil rosu. Alegerea unui ruj rosu nu este usoara, exista o nuanta pentru fiecare:

Ten alb - rosu vibrant, cardinal

Ten roz - rosu putin inchis la culoare

Ten bej - rosu cu putin portocaliu in el

Ten inchis - rosu bordeaux

Par blond - ruj bine conturat, vibrant pentru persoanele indraznete si usor translucid lucios pentru persoanele timide

Par roscat - trebuie cautat un ruj rosu-orange sidefat

Par saten - rosu clasic, rosu orange, rosu fuchsia

Par brunet - rosu inchis la culoare".

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Machiaj de Craciun, #Mirela Vescan machiaj Craciun, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan sfaturi machiaj , #machiaj