Nuante de fard la moda, pentru orice chip (Galerie foto)

Marti, 01 Mai 2012, ora 14:18
2148 citiri
Nuante de fard la moda, pentru orice chip (Galerie foto)

Fardurile au capacitatea de a transforma cu totul fata unei persoane, facand-o sa arate mai tanara sau mai matura, mai blanda sau mai sexy, dupa starea de spirit a femeii din ziua cu pricina.

Iata cateva exemple de machiaj pe care le poti aplica si singura foarte usor, conform Living.msn:

Daca vrei o alternativa pentru machiajul tip smokey eyes, incearca o nuanta de bej lucios in coltul interior al ochiului si un maro bogat catre tample. Dupa aceea foloseste un strop de creion negru pentru a sublinia conturul ochiului. Sub spranceana foloseste o nuanta deschisa, care sa confere luminozitate. Poti opta pentru un gloss transparent sau cat mai deschis cu putinta si un blush finut.

Daca vrei ca intr-o zi sa incerci o nuanta mai indrazneata, incearca varianta lui Ginnifer Goodwin, un verde menta, metalizat, care sa se intrezareasca atunci cand inchizi pleoapele.

Pentru un plus de prospetime si un look precum cel al lui Fergie, alege portocaliul. Acesta te va face sa pari mai plina de energie si mai entuziasta.

Liniile clare, dure, sunt de obicei evitate atunci cand este vorba de un machiaj albastru, dar daca alegi sa te fardezi precum Ashanti merge sa apelezi la acets truc. Vei avea un aer precum in anii '80, indraznet, misterior si extrem de feminin. Ai grija doar ca restul machiajului sa fie cat se poate de natural, pentru a nu avea un aspect extrem de incarcat.

Daca machiajul negru tip smoky eyes este prea dur pentru tine, incearca sa creezi ceva mai colorat, apeland la nuanta prunei. Poti face asta mai ales daca alegi o rochie in aceeasi culoare. Nu machia cu violet si partea superioara a pleoapei, langa spranceana, daca nu vrei sa arati de parca tocmai ai fost batuta. Incearca sa adaugi si un gri deschis spre coltul interior al ochiului.

Poti opta si pentru gri pur si simplu, acesta facandu-ti privirea sa para calda, adanca si ochii mai mari. Incepe cu o pudra pala in coltul intern, presarand putin si pe pleoapa de jos. Spre exterior mai inchide putin nuanta, pentru un look complet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#machiaj tendinte 2012, #machiaj nuante moda, #machiaj vesel vara 2012 , #machiaj