Sfaturi pentru un machiaj de iarna reusit

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 07:50
2826 citiri
Sfaturi pentru un machiaj de iarna reusit
Foto: Pexels/Kaboompics

Nu te teme daca esti inca incepatoare in arta frumusetii. Aceste sfaturi de machiaj pentru un look stralucitor de iarna iti ofera idei creative despre cum sa scoti la iveala trasaturile unice.

Urmareste tehnicile de aplicare a machiajului pentru a te asigura ca ai un look gata de petrecere. Invata cele mai noi trucuri care te ajuta sa creezi un look nou.

Urmatoarele sfaturi pentru machiaj de iarna te invata sa adaptezi modele de machiaj variate personalitatii si preferintelor tale.

Ultimele tendinte de machiaj toamna-iarna

Aplica un hidratant nuantat cu grija pentru a construi o baza perfecta de machiaj. Plaseaza o pata mica de produs pe barbie si maxilar, obraji si frunte. Foloseste miscari circulare pentru a distribui pe toata suprafata fetei.

Creeaza o fata proaspata folosind trucul urmator. Foloseste un buretel pentru a aplica fondul de ten care se potriveste tenului tau. Inainte de aplicare trebuie sa afunzi buretelul in apa. Apoi distribuie fondul de ten in mod egal.

Termina mascarea tuturor imprefectiunilor cu un autobronzant si nu cu pudra de fata. Rezultatul sesiunii va fi uimitor.

Incepe sa definesti ochii cu pleoapa de sus. Nu scoate in evident pleoapa de jos. Asigura-te ca atragi atentia catre pleoapele de sus si sprancene, mai degraba decat asupra sectiunii de jos, pentru ca aceasta poate da impresia de ochi obositi si cearcane.

Transforma-ti genele in accesorii. Pentru a crea impresia de stralucire de diva, foloseste o pensula petntru dermatograf si aplica o cantitate mica de pudra de fata pe linia genelor. Apoi foloseste un rimel iluminator pentru a da volum genelor. Mai mult, poti folosi si rimeluri care contin silicon. Acestea vor da volum ochilor.

Tendintele toamnei in machiaj

Pentru a nu lasa impresia de ochii mari, trebuie sa eviti folosirea nuantelor indraznete si luminoase. Daca nu vrei un look de papusa, asigura-te ca alegi nuante delicate. Atrage atentia cu un machiaj mai subtil, decat cu un aspect incarcat.

Foloseste fard de ochi alb sau dermatograf alb pentru a avea ochi mai frumosi. Incearca acest truc pentru a infrumuseta ochii si pentru a lumina privirea.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#machiaj iarna, #sfaturi machiaj iarna, #trucuri machiaj iarna , #machiaj