Ce mai poarta vedetele - Asa Da/Asa NU (Galerie Foto) 7 noiembrie 2010

Duminica, 07 Noiembrie 2010, ora 09:11
3711 citiri
Ce mai poarta vedetele - Asa Da/Asa NU (Galerie Foto) 7 noiembrie 2010

In fiecare weekend, Ziare.com iti prezinta gafele vestimentare ale vedetelor, dar si divele care au ales cele mai frumoase tinute, menite sa iti taie respiratia. Printre vedetele din aceasta saptamana se afla Sienna Miller si Demi Moore.

Saptamana 1-5 noiembrie a fost una destul palpitanta in lumea modei de la Hollywood. Unele vedete au incercat sa iasa din tipare si au reusit cu gratie, iar altele au optat pentru tinute mai cumintele, la limita banalului. Vezi cine a aratat bine si cine nu in galeria de mai jos.

Sienna Miller

Sienna Miller a purtat o rochie roz pal din matase cu diamante, semnata Stella McCartney, la Gala UNESCO din Dusseldorf, Germania. Parerile sunt impartite in privinta rochiei. Este adevarat ca satinul nu avantajeaza pe nimeni si se boteste inestetic in cele mai ciudate locuri, dar tinuta Siennei inspira stralucirea Hollywood-ului de altadata si pentru asta merita un mare plus.

Demi Moore

Demi Moore a purtat o rochie lunga, de culoarea ruginei, din colectia Victoriei Beckham, la gala de caritate PlusCity din Austria si o poseta Judith Leiber. Este ciudat sa o vezi pe Demi Moore purtant ceva care se potriveste cu varsta pe care o are. Culoarea rochiei este interesanta, silueta o avantajeaza si per total arata ca si cum nu s-a straduit exagerat de mult sa compuna tinuta, ceea ce e un lucru bun, in cazul ei.

Eva Mendes

Frumoasa Eva Mendes a purtat o rochie roz, cu franjuri, a casei de moda Versace, in Italia, la cel de-al 5-lea Festival International de Film, potrivit HandBag. In mod normal, franjurii nu inspira decat veste de cowboy, dar daca este cineva pe lumea asta care ii poate face sa arate sofisticat si sexy, aceea este Eva Mendes.

Julianne Moore

Julianne Moore si-a asumat un mare risc cu aceasta tinuta purtata la Festivalul International de Film din Italia. Fucsia cu oranj? Greu de asortat...dar Julianne Moore reuseste, in mare parte, singura exceptie fiind sandalele, care sunt din alta poveste, potrivit E!Online.

Christina Ricci

Deci asta se intampla cand o meduza se lipeste de un frac! Rochia Marchesa purtata de Christina Ricci la Premiile Artios din New York City este fascinanta. Nu stii unde incepe si unde de sfarseste si mai ales ce a avut meduza cu simpatica Ricci.

Salma Hayek

Salma Hayek a purtat o salopeta neagra cu detalii aurii pe umeri, semnata Alexander McQueen, la un eveniment ce a avut loc la The Plaza Hotel in New York. Salopetele sunt foarte pretentioase si putine persoane reusesc sa arate bine in ele (in principiu modele slabe si inalte). Din pacate, Salma Hayek nu este una dintre ele si formele sale voluptoase se pierd in costumul acesta androgin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#tinute vestimentare vedete, #moda Hollywood, #moda vedete, #saptamana moda , #moda