Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie foto) 27 februarie 2011

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 16:56
4255 citiri
Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie foto) 27 februarie 2011
Foto: Celebrityfashion.onsugar

In fiecare weekend, Ziare.com iti prezinta gafele vestimentare ale vedetelor, dar si divele care au ales cele mai frumoase tinute, menite sa iti taie respiratia. Printre vedetele din aceasta saptamana se numara Diane Kruger si Halle Berry.

Diane Kruger

Diane Kruger a ales o rochie superba pentru Festivalul International de Film de la Berlin. Rochia face parte din colectia de primavara Vionnet, poseta-carte este Chanel iar pantofii sunt Sergio Rossi. Tinuta este impecabila, dar cineva sa-i dea fetei un sandvis, ceva de mancare.

Halle Berry

Halle Berry pare ca si-a revenit dupa dezastrul de la premiile Grammy. Actrita a ales, pentru premiile Costume Designers Guild din Beverly Hills, o rochie Elie Saab care ii vine ca turnata.

Demi Moore

Demi Moore a reusit in sfarsit sa renunte la negru si sa isi asume un risc in aceasta rochie cobalt Vivienne Westwood la Costume Designers Guild, potrivit E! Online. Este genul de rochie pe care cu cat o privesti mai mult, cu atat iti place mai mult.

Kristin Davis

Kristin Davis a ales o rochie cu care alter-ego-ul ei, Charlotte York, din Sex and the City, ar fi fost total de acord. Rochia cu buline Oscar de la Renta este o alegere indrazneata si inedita pentru Kristin.

ASA NU

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker, aflata aici la premiera filmului Just Go With It, de la Berlin, arata ca si cum ar fi imbracata intr-o pereche foarte scumpa de pijamale. De fapt, actrita poarta o salopeta cu slituri pe ambele picioare, marca Max Mara.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker arata ca o secretara din anii 80', care foloseste masina de scris si se supara cand o deranjezi. Actrita participa la un eveniment fashion din New York.

Rihanna

Rihanna incearca si ea trendul abdomenului expus in stilul anilor 90', dar reuseste doar arate bizar. Tinuta ar fi fost super draguta daca bluza nu era taiata sub bust.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst este imbracata interesant la petrecerea Mulberry din Londra, dar machiajul tip "urs panda" strica tot look-ul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ce mai poarta vedetele, #tinute covorul rosu, #vedete covorul rosu , #moda
Comentarii
Poza valah
valah
rank 3
ROMANI, NU PARTICIPATI LA MASS-MEDIA LUI VANTU. COMENTARILE VOASTRE= RATING/PROFIT MURDAR. EI DENIDGREAZA ROMANIA. NU PARTICIPATI!