Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU - Premiile AMA (Galerie foto) 28 noiembrie 2010

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 13:18
5655 citiri
Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU - Premiile AMA (Galerie foto) 28 noiembrie 2010

In fiecare weekend, Ziare.com iti prezinta gafele vestimentare ale vedetelor, dar si divele care au ales cele mai frumoase tinute, menite sa iti taie respiratia. Printre vedetele din aceasta saptamana se numara Rihanna si Miley Cyrus.

Vedetele in numar mare, care si-au facut aparitia la "American Music Awards 2010", nu au dezamagit nici de data aceasta, purtand atat tinute stylish cat si unele excentrice spre kitch, ceea ce ne da ocazia perfecta sa le admiram sau criticam, dupa caz.

Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc pe 21 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles.

Afla mai jos ce au purtat vedetele la "American Music Awards 2010".

ASA DA

Taylor Swift

Cantareata de muzica country Taylor Swift poarta o rochie mini Collette Dinnigan si pantofi Jimmy Choo, potrivit Yahoo Shine.

Ea a optat pentru o coafura diferita, renuntand la faimoasele bucle blonde. Si rochia se desparte un pic de stilul ei obisnuit, cu accentele metalice si tinte de "bad girl", dar Taylor Swift arata bine si asa si pentru ca nu a exagerat, look-ul i-a iesit de minune.

Rihanna

Cantareata Rihanna este imbracata intr-o rochie superba semnata Elie Saab, de culoare rosie, ce se potriveste perfect cu buclele sale roscovane (un pic prea bine, dar o sa trecem cu vederea). Tinuta este spectaculoasa si Rihanna are destula personalitate incat sa nu fie coplesita de o rochie atat de complicata.

Miley Cyrus

Miley tocmai a implinit 18 ani si incercand sa isi arate maturitatea a facut o alegere destul de inspirata la premiile AMA, purtand o rochie Marchesa din colectia de primavara 2011. Singurul lucru in plus este trena, dar nu poti sa le ai pe toate, nu?

Katy Perry

Cantareata Katy Perry a purtat o rochie roz pal Badgley Mischka si pantofi Brian Atwood. Surpriza majora este ca proaspata casatorita nu poarta latex si nu vedem nicio culoare neon pe ea! Tinuta este eleganta, rochia ii vine bine si per total este o tinuta reusita.

ASA NU

Sheryl Crow

Cantareata Sheryl Crow s-a imbracat intr-o rochie maxi semnata Etro. Din pacate, Sheryl probabil credea ca merge in Vama Veche, pentru ca rochia este mult prea casual si hippie pentru un asemenea eveniment.

Ke$ha

Cantareata Ke$ha, cu dolar in nume, a venit imbracata intr-o...rochie (?!)...semnata...nu stim cine, nimeni nu s-a obosit sa afle pentru ca, ce rost ar avea? Probabil si-a facut-o singura bagand cateva pungi de gunoi in shredder. Look-ul garbage chic este completat de sprancenele cu tinte si parul nespalat.

Avril Lavigne

Avril Lavigne s-a imbracat intr-o rochie mini Dolce & Gabbana, care iti tulbura vederea daca te uiti prea mult la ea. Se pare ca inca nu a renuntat la suvitele roz din 2005 sau la gusturile proaste la imbracaminte.

Fergie

Fergie a venit imbracata intr-o rochie Falguni & Shane, pantofi Ruthie Davis, poseta plic Rene Caovilla si bijuterii Loree Rodkin. Am doua ipoteze cu privire la aceasta tinuta: 1. Fergie joaca intr-un remake al filmului "Pasarile" sau 2. Grabita fiind sa ajunga la timp la premiile AMA, a scos o rochie veche din dulap, a smocotit un boa cu pene si a zis la toata lumea ca este o creatie "couture".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#moda asa da asa nu, #ce poarta vedetele, #tinute vedete covorul rosu , #moda