Costumul de baie ideal pentru femeile voluptoase (Galerie foto)

Sambata, 02 Iulie 2011, ora 17:10
7749 citiri
Costumul de baie ideal pentru femeile voluptoase (Galerie foto)

Pentru milioane de femei, vara aduce cu sine si o problema pe care o evita in timpul iernii. Mersul la plaja si imbracatul costumului de baie ridica temeri legate de neincrederea in propriul corp.

Chiar daca nu esti fotomodel, poti arata foarte bine la piscina cu cateva alegeri intelepte. In primul rand, aplica macar un strat de crema autobronzanta inainte de a te imbraca atat de sumar, pentru a da pielii un aspect mai sanatos si a ascunde micile imperfectiuni.

Apoi, cauta cu atentie costumul care sa ti se potriveasca de minune, fara sa te grabesti, caci este o achizitie importanta. Incearca sa gasesti un sutien care sa se muleze perfect pe sanii tai si sa-i puna in evidenta. Iata cateva exemple, sugerate de Daily Mail:

Ascunde imperfectiunile cu imprimeuri vesele

Daca esti ingrijorata de o burtica usor proeminenta sau asa-numitii "colacei", opteaza pentru un costum intreg cu imprimeuri vesele, ce va ascunde imperfectiunile si te va face sa arati exotic si atragator. Ai grija ca partea superioara sa fie bine sustinuta, pentru a fi bine pusa in evidenta.

Foloseste dungi si culori

Cumpara un costum ce are sutien push-up in dungi. Opteaza pentru culori puternice la inceput, cand pielea este mai palida, si pentru nuante mai pale, dupa ce te-ai bronzat. Dungile sunt un element foarte modern.

Suport ascuns in sutienul tip triunghi

Chiar daca porti un sutien lejer, in forma de triunghi, opteaza pentru unul cu sarma in partea inferioara, care iti va oferi sustinere. Pentru pielea nebronzata, alege nuante de olive.

Alege stilul retro

Uneori, un sutien plin, cu bretele mai goase, poate fi atragator daca este ales in modele retro. Acestea arata foarte bine pe femeile cu busturi generoase. Vor conferi sustinerea necesara sanilor.

Simplitatea poate subtia

Acest tip de sutien a fost creat cu gandul la femeile mai voluptoase. Nu trebuie sa-ti fie teama ca iti va dezvalui mai mult decat iti doresti daca faci miscari bruste, caci bretelele sunt destul de groase. Soldurile generoase par mai mici in costume simple.

Arata ce ai mai bun

Acest tip de costum iti ascunde partile pe care nu vrei sa le afisezi si arata ceea ce te avantajeaza. Bulinele sunt foarte dragute, iar daca gasesti un costum cu bretele ajustabile este si mai bine.

Sutien fara bretele

Avand o baza solida si o sarma de sustinere, un sutien poate oferi suport si frumusete sanilor chiar si fara bretele. Ai grija sa nu alegi o marime mai mica decat cea de care ai nevoie, caci astfel pieptul iti va fi strivit si nu va avea un aspect placut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#costum de baie idei, #costum de baie potrivit, #costum de baie femei voluptoase, #costum de baie sani mari , #moda