Cum alegi pantalonii in functie de silueta

Advertorial
Joi, 29 Noiembrie 2018, ora 17:10
15704 citiri
Cum alegi pantalonii in functie de silueta
Foto: unsplash.com

Ai un dressing plin, dar foarte putine piese vestimentare dintre cele pe care le-ai achizitionat iti flateaza silueta?

Pentru ca optiunile sunt din ce in ce mai variate, rafturile magazinelor abunda in modele care de care mai chic, procesul de selectie al hainelor care te avantajeaza devine din ce in ce mai dificil.

Si pentru ca pantalonii sunt una dintre cele mai importante piese din vestimentatia unei femei, am decis sa iti dezvaluim cateva trucuri pentru a-i alege pe cei mai potriviti in functie de silueta.

Deci, cum ar trebui sa iti vina pantalonii perfecti in functie de forma corpului tau? Afla din ghidul de mai jos!

Sursa foto: inpuf.ro

Silueta tip clepsidra face casa buna cu pantalonii clasici

Daca ai o silueta tip clepsidra, te poti considera o norocoasa! Pantalonii de dama office, clasici sunt cei care avantajeaza cel mai bine aceasta conformatie, insa nu trebuie sa te feresti nici de un model de pantaloni dama cu talie inalta sau usor evazati.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti marchezi talia subtire cu o curea sau centura si sa alegi o pereche de pantaloni cu o lungime potrivita, in functie de inaltime.

Acum ca ai aflat care sunt modelele de pantaloni care iti pun in lumina formele, tot ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra nuantei preferate.

Arunca o privire peste pantalonii de dama de la InPuff si reimprospateaza-ti garderoba cu cea mai chic pereche!

Pantalonii office, cei mai buni prieteni ai mignonelor

Pantalonii de dama office, cu talie usor inalta, sunt cei care confera efectul de picioare alungite. Daca esti o persoana mignona, fa loc acestei croieli in garderoba ta si te vei bucura de aparitii care vor atrage toate privirile. Acest tip de croiala va oferi iluzia catorva centimetri in plus, fara niciun fel de efort, chiar si atunci cand sunt mixati cu sneakersi, balerini sau bocanci.

Truc: daca iti doresti un efect total de alungire a corpului, mixeaza pantalonii office cu o pereche de stiletto nude sau negri, o camasa cu volane si un sacou cambrat!

Silueta atletica, pusa in evidenta de pantalonii cu talie inalta

Daca ai un corp drept, fara forme exagerate, vei arata fabulos imbracata intr-o pereche de pantaloni cu talie inalta. Si nu orice pereche, ci un model mulat, intr-o nuanta aprinsa, care sa iti puna in evidenta senzualitatea.

Feminitatea ta se ascunde in perechea de pantaloni perfecta pentru trupul tau. Cauta si tu un astfel de model in colectia de toamna-iarna si bucura-te de un model indraznet de pantaloni, care sa arate cat de feminina esti!

Sfat asortare: Pentru un look complet, mixeaza-i cu un top feminin, cu volane sau imprimeu floral si accentueaza-ti talia cu o curea sau o geanta tip borseta.

Spune-mi ce silueta ai, ca sa iti spun ce pantaloni se vor aseza perfect pe corpul tau

Intr-o lume a modei atat de schimbatoare, este din ce in ce mai dificil sa iti gasesti directia stilistica. Cel mai important, dincolo de trendurile care vin si pleaca, este sa iti dai seama care sunt hainele care iti pun in evidenta silueta. Ar fi pacat sa ascunzi niste forme de invidiat sub croieli nepotrivite.

Astfel, atunci cand decizi sa iti reinventezi garderoba, fii mai selectiva! Alege doar piese vestimentare care iti flateaza silueta si care nu iti accentueaza micile defecte. Te vei bucura de aparitii formidabile si de o stare de bine generala!

Acum ca stii ce pantaloni ti se potrivesc, nu ramane decat sa pui in aplicare aceste sfaturi ori de cate ori vrei sa adaugi o pereche noua de pantaloni in garderoba ta.

Spor la cumparaturi!

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#pantaloni dama , #moda