Cum poti arata bine chiar daca esti scunda si cu forme pronuntate

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 07:00
44737 citiri
Cum poti arata bine chiar daca esti scunda si cu forme pronuntate

Cand nici inaltime nu te ajuta prea mult si ai si un corp cu forme pronuntate, poate fi destul de dificil sa iti gasesti un stil vestimentar care sa te avantajeze.

"Este ca si cand trebuie sa imbraci doua corpuri diferite", afirma Sam Saboura, stilist celebru. "In primul rand nu trebuie sa intrerupi linia corpului, astfel incat sa ii conferi lungime. In acest fel vei arata mai inalta".

"Incepe prin a-ti alege haine care sa iti puna in valoare partea corpului care iti place cel mai mult", afirma Lindsay Albanese, expert in moda, pentru StyleList. Gaseste-ti un croitor bun in oras, pentru eventuale modificari ale hainelor cumparate.

"Femeile scunde trebuie sa evite hainele largi, pentru ca le vor face sa arate mai mari decat sunt", sfatuieste Zahir Babvani, un alt expert in moda.

"De asemenea, nu trebuie sa evite sa isi arate putin corp descoperit. Daca o femeie scunda si plinuta va fi acoperita de sus pana jos va parea cu siguranta mai mica de inaltime. Bratele descoperite iti vor conferi inaltime si te vor slabi. Asa ca opteaza pentru bluze cu maneca trei sferturi", este sfatul expertului.

Haine lejere

Alege haine care sa nu te stranga si sa te jeneze. Poti alege o vestimentatie lejera, dintr-un material care sa nu atraga prea mult atentia, ceea ce iti va da un aer usor neglijent si romantic. Poti alege pe deasupra un pulover tricotat pe care sa il porti in serile racoroase. Jerseul este un material potrivit pentru zilele calduroase de vara.

Fuste lungi

Poti opta pentru o fusta pana in pamant atat timp cat alegi un pantof cu toc inalt si ai o crapatura prin care sa se intrezareasca linia piciorului. Altfel, alege o fusta care sa se termine cu putin deasupra genunchiului.

Imprimeuri

Sezonul acesta este foarte bogat in imprimeuri, dar mai potrivit ar fi un model monocromatic. Mai mult, daca bluza are o culoare, ai grija ca aceasta sa se regaseasca si in partea de jos a vestimentatiei, astfel incat sa fie un tot unitar ce iti va conferi inaltime.

Femeile scunde ce vor sa poarte imprimeuri ar trebui sa opteze pentru niste modele mici, care sa se potriveasca corpului lor.

Albul

Rochiile albe vor fi foarte populare vara aceasta, dar Saboura nu recomanda acest gen de imbracaminte pentru femeile micute, pentru care sunt mai potrivite rochiile vaporoase, de un albastru-coral sau o nuanta mai inchisa. Portocaliul inchis, spre brun, este foarte potrivit pentru vara si reprezinta, impreuna cu purpuriul, o alternativa mai vesela pentru negru sau gri.

Femeile cu forme nu trebuie sa se fereasca de culori. Negrul slabeste, dar culorile potrivite in zonele potrivite pot face minuni.

Pantofii cu platforma

Sandalele si pantofii cu platforma sunt perfecti atat primavara, cat si vara, pentru ca adauga si inaltime si confera si siguranta mersului.

Accesoriile

O femeie scunda nu trebuie sa isi incarce corpul cu bijuterii mari, caci nu o vor avantaja deloc si, din contra, ii vor pune in evidenta lipsa de inaltime.

Cel mai bine este sa opteze pentru o geanta tip plic. Exista destule modele incapatoare in aceasta forma, care pot fi purtate si pe timpul zilei. Din moment ce rochiile inchise o avantajeaza cel mai bine de femeia scunda si cu forme, poti accesoriza tinuta cat mai colorat, pentru a o inveseli.

Curelele

Daca vrei sa folosesti o curea, alege una cat mai lata si evita-le pe cele micute si subtiri. Aceasta trebuie sa fie monocromatica si sa puna in evidenta talia in mod placut, nu sa o stranga inestetic.

Pantalonii

Opteaza pentru pantaloni drepti. Pantalonii prea largi iti vor taia cu siguranta din lungimea piciorului iar cei prea mulati iti vor scoate prea mult in evidenta formele pe care poate vrei sa le ascunzi, in special soldurile.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#haine femei scunde, #imprimeuri femei scunde, #moda femei scunde forme, #stil vestimentar femei plinute, #femei scunde plinute haine , #moda
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
IN NICI UN FEL DUPA 30 DE ANI ... PROFITA CAT MAI MULT PANA LA 30 DE COTOLANI, CA DUPA ESTE DIN CE IN CE MAI DIFICIL ...