Cum sa porti galbenul in orice situatie

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 08:33
4169 citiri
Cum sa porti galbenul in orice situatie

Galbenul este o culoare puternica, menita sa arate celor din jur ca te simti increzatoare si ca esti bucuroasa. Fie ca esti blonda sau bruneta, cu pielea inchisa sau deschisa la culoare, exista o nuanta de galben potrivita si pentru tine.

Multa lume are impresia ca nu poate purta aceasta culoare pentru ca nu ii va sta bine, dar cu putina imaginatie ea se poate potrivi oricarei femei. Desi acum este la moda, galbenul este o nuanta folosita dintotdeauna in industria modei. Potrivit Ehow, ea a inceput sa fie purtata din 1920, atunci cand Coco Chanel a facut lumea sa inteleaga ca a fi bronzata este foarte sic. De atunci, el a fost extrem de purtat vreme de o decada, tonurile acestuia schimbadu-se periodic, pana in vremea noastra.

"Galbenul este o culoare vesela si prietenoasa", spune stilistul Marcellas Reynolds. "Atrage toate privirile, asa ca este o alegere buna pentru cele care vor sa iasa in evidenta", continua el.

Pentru toamna si iarna lui 2011 se foloseste foarte mult galbenul mai inchis, de nuanta mustarului, Dior, Hermes, Fendi si Giambattista fiind exemple de designeri care folosesc culoarea in colectiile lor. Aceste tente maronii se potrivesc indiferent de ten, fiind indicat sa porti un machiaj care sa iti accentueze trasaturile si in special ochii, pentru a nu avea o fata stearsa din cauza hainelor vii.

In plus, odata ce o piesa din vestimentatia ta este galbena, las-o sa fie in centrul atentiei, nu mai adauga si alte culori puternice, caci vei crea o imagine prea stridenta. Daca alegi o bluza galbena, asorteaz-o cu o haina neagra si o fusta bej sau kaki. Daca jacheta este cea in nuanta puternica, poart-o deschisa, pe sub ea avand haine mov sau inchise la culoare.

Accente galbene

Accesoriile sunt modalitati excelente de a scoate in evidenta o tinuta atunci cand esti prea timida pentru a folosi o piesa galbena foarte mare. Ele iti ofera stralucire, dand viata unor haine care altfel ar fi prea sterse. Si bijuteriile aurii, fie ca sunt sau nu din metale pretioase, vor avea acelasi efect benefic asupra tinutei, ele revenind din noua in atentia anul acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#galben moda, #galben vestimentatie, #galben trend toamna iarna, #galben accesorii, #haine galbene asortare , #moda