E la moda negrul... dar stii sa-l porti?

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 18:52
5529 citiri
E la moda negrul... dar stii sa-l porti?

Culoarea adorata de femei inca de pe vremea faimoasei Coco Chanel, cand rochia neagra a resuscitat moda vremii, negrul nu tine cont de stil sau varsta.

Negrul se incadreaza perfect atat stilului glamour, fiind pe de o parte simbolul seductiei, dar si o culoare care aduce aminte de rock'n'roll-ul anilor '80.

Pentru a nu deveni banala sau prea conformista imbracand o tinuta neagra, trebuie sa invatati sa purtati corect aceasta culoare.

Deoarece multi spun ca "negrul ramane negru", Femme Actuelle va da cateva sfaturi despre cum sa accesorizati tinuta complet neagra si despre cum sa puneti accent pe machiaj astfel incat sa nu cadeti in sfera banalitatii.

1. Tineti cont de croiala

Daca purtati o rochie, o fusta sau pantaloni cu o croiala nepotrivita, veti fi departe de imaginea fermecatoare la care ati visat.

Sfatul nostru este sa puneti accentul pe pantaloni negri cu o taietura dreapta daca aveti soldurile putin mai late.

Femeile care au pieptul nu foarte voluptos si soldurile late trebuie sa poarte o rochie cu lungime medie, pana la genunchi.

2. Aranjati-va parul intr-un stil modern pentru a completa tinuta neagra

Daca iti place culoarea neagra trebuie sa ai mare grija de parul tau. De aceea, poti sa il accesorizezi cu o banda de par pentru un aspect retro si plin de farmec.

Trebuie sa participi la eveniment neasteptat? Pune rochia neagra, aranjeaza-ti parul intr-un coc si lasa cateva suvite rebele pe langa gat pentru a avea un look natural.

La o reuniune in interes de serviciu poti purta un costum negru, iar pentru o imagine "cuminte" iti poti prinde parul in coada.

3. Atentie la materiale

Fie ca este vorba de dantela, piele, bumbac sau satin, toate pot fi asociate cu aceasta culoare. Aveti grija insa la riscul de face o combinatie neplacuta. Evitati sa combinati unele materiale teoretic incompatibile, cum ar fi bumbacul cu dantela.

Chiar daca vrei o tinuta casual, nu purta blugi cu o bluza neagra din dantela sau un sacou. Si nu uita: dantela inseamna noblete!

4. Accessorizati tinuta

Daca aveti o tinuta neagra, purtati un colier, o bratara, o centura, geanta si pantofi in culori originale si indraznete.

Combinatia negru-auriu trebuie purtata mereu seara, iar cea negru-argintiu intotdeauna pe timp de zi.

5. Machiajul perfect aduce cu sine un succes total

Oboseala si stresul isi pun uneori amprenta pe fata ta. Atunci cand imbraci ceva negru trebuie sa ai grija ca pe chipul tau sa nu fie nicio imperfectiune.

Nu alege culori foarte stridente la ochi, bazeaza-te mai mult pe nuante naturale. Pentru buze, mizeaza pe roz pe timp de zi si un rosu ceva mai puternic seara.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#tinuta neagra, #accesorii tinuta negra, #farmen negru , #moda