Moda cu Oana Ciclovan: Cum te imbraci de Paste

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 08:23
5189 citiri
Moda cu Oana Ciclovan: Cum te imbraci de Paste
Foto: Arhiva

Dorinta de a fi la moda sau de a arata bine nu ocoleste nici zilele de sarbatoare. Tocmai de aceea, Oana Ciclovan, detinatoarea brandului Ocassion, va ofera cateva sfaturi referitoare la vestimentatia in ziua de Paste.

"Pentru voi am facut un 'research' si am aflat ca pe data de 5 mai 2013 vom avea o vreme calda si insorita (circa 25 grade), vreme perfecta pentru o petrecere de tip barbeque in gradina", a spus designerul pentru Ziare.com.

Asadar, daca aveti de gand sa onorati o astfel de invitatie sau daca sunteti amfitrioana unei petreceri de acest gen, Oana Ciclovan va sfatuieste sa alegeti una dintre urmatoarele variante:

"Pentru adeptele stilului sport, stilul 'flower-power' - o pereche de jeansi evazati, asortati cu o bluza colorata lejera, pe corp (model barcuta lasata pe un umar), in picioare tenis sau sneakers - va fi o varianta inspirata. Ca si accesoriu putem pune pe frunte o bentita impletita. Cu siguranta, prietenii sau familia vor fi placut impresionati de stilul fresh!", spune ea.

Niciodata sa nu porti tocuri la un astfel de eveniment

Cea de-a doua varianta este ceva mai potrivita pentru o vreme calduroasa.

"O rochita verde (culoarea vedeta a verii) sau cu buline, lungimea 3/4, clos, stransa cu o curelusa subtire in talie - stilul Audrey Hepburn - purtata cu o pereche de balerini in paleta cromatica a tinutei este iarasi o alegere potrivita", a adaugat designerul.

Sfat: Nu purta niciodata incaltaminte cu tocuri inalte si subtiri la acest gen de eveniment!

"Cu speranta ca veti tine cont de sfaturile mele, pana data viitoare va urez Paste Fericit alaturi de cei dragi. Sa fiti la moda!", a incheiat ea.

Oana Ciclovan (Ocassion) este detinatoarea brandului Ocassion. In 2007, a castigat premiul Best Pret-a-Porter Romanian Designer, cu colectia Carpe Diem. In anul 2010, designerul a adus un produs inovator in moda romaneasca: pantalonii push-up, foarte apreciati datorita calitatilor pe care le imprima corpului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cum te imbraci de Paste, #Oana Ciclovan sfaturi imbracaminte, #Oana Ciclovan designer, #Oana Ciclovan sfaturi tinuta, #vestimentatie Paste, #gratar Paste tinuta, #tinuta lejera gratar sfaturi , #moda