Moda cu Oana Ciclovan: Cum te imbraci la birou

Marti, 14 Mai 2013, ora 13:59
7092 citiri
Moda cu Oana Ciclovan: Cum te imbraci la birou
Foto: Arhiva

La o prima vedere, toate femeile ar spune ca este foarte simplu sa alegi o tinuta pentru birou, dar cand ne uitam in jurul nostru ne dam seama ca realitatea este diferita.

Oana Ciclovan, detinatoarea brandului Ocassion, va ofera cateva sfaturi referitoare la vestimentatia potrivita pentru locul de munca.

"Tinuta pentru munca este un subiect cu multe variante vestimentare, outfit-ul depinde de jobul pe care il ai si de loc. Sa luam de exemplu munca de birou - atat pantalonii drepti din stofa, cat si fusta 'pencil' fac legea in acest segment, asortati bineinteles cu camasa alba, deja clasica - si nelipsitii pantofi ascutiti cu toc (cca 5 cm)", a declarat Oana Ciclovan pentru Ziare.com.

Totusi, designerul are cateva sfaturi si pentru doamnele si domnisoarele mai indraznete.

Moda cu Oana Ciclovan: Cum te imbraci de Paste

"Daca nu aveti, cumparati-va o rochita neagra cu guler barcuta sau in combinatie alb-negru, pana la genunchi, foarte mulata pe corp. Incaltati-va cu balerini sau sandale romane, iar peste rochita puteti 'tranti' o vesta ciclamen la aceeasi lungime ca si rochia, dintr-un material fluid, care sa nu se electrizeze de corp. Ce parere aveti? Incercati?", continua ea.

NU la locul de munca!

Trebuie sa stiti ca sunt anumite piese vestimentare care nu pot fi purtate niciodata la locul de munca.

"In niciun caz nu mergem in pantaloni scurti sau in slapi la birou - doar in cazul in care biroul nostru este la o piscina", a conchis designerul.

Oana Ciclovan (Ocassion) este detinatoarea brandului Ocassion. In 2007, a castigat premiul Best Pret-a-Porter Romanian Designer, cu colectia Carpe Diem. In anul 2010, designerul a adus un produs inovator in moda romaneasca: pantalonii push-up, foarte apreciati datorita calitatilor pe care le imprima corpului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#cum te imbraci la birou, #Oana Ciclovan tinuta birou, #Oana Ciclovan designer, #tinuta la birou sfaturi, #tinuta office idei , #moda