Modele de barba in functie de forma fetei (Galerie foto)

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 12:08
104271 citiri
Modele de barba in functie de forma fetei (Galerie foto)
Foto: men hairstyle

Asa cum anumite modele de jeansi se potrivesc mai bine unor forme ale corpului, la fel si unele tipuri de barba arata mai bine in cazul anumitor fizionomii. Vedetele, spre exemplu, au o armata de stilisti care le ajuta sa descopere cum le sta mai bine, ce le avantajeaza.

Insa, daca nu te numeri printre ele, te poti inspira din cateva sugestii evidentiate de Askmen.com, mai ales ca barba creste usor, astfel ca poti incerca numeroase variante. Nu uita sa analizezi forma fetei tale pentru a-ti da seama in care categorie din cele cinci te incadrezi.

1. Daca forma fetei este patrata

Barbatii care au o astfel de forma a fetei, cum este si fotbalistul David Beckham, ar trebui sa opteze pentru modele de barba care prelungesc chipul. O barba scurta, dar lasata peste tot, este o alegere buna si usor de obtinut.

Pur si simplu iti lasi barba sa creasca, iar periodic folosesti aparatul de tuns pentru a o mentine scurta. Daca vrei si un mic model pe barba, asa cum se vede la David, ar fi indicat intai sa mergi la un frizer pentru a-ti da forma si apoi vei putea mai usor sa mentii tu liniile, acasa.

2. Daca ai o fata alungita

In acest caz, sa iti lasi barba este un truc care poate face ca fata ta sa para mai scurta. Spre exemplu, creatorul de moda american Tom Ford are un chip foarte lung si, mai mult, si un inceput de chelie, dar, cu barba mai bogata, care se poate vedea in fotografie, fata lui pare mai putin "colturoasa", iar chelia mai putin evidenta.

3. Daca ai o fata rotunda

Barbatii cu aceasta forma a chipului ar trebui sa incerce modele de barba care dau iluzia de oval, oferind un plus de masculinitate; de asemenea, ar trebui sa evite perciunii prea mari si orice tunsoare sau model de barba care ar face ca fata sa para si mai voluminoasa.

Cantaretul Kanye West este un exemplu de celebritate cu fata rotunda si trasaturi delicate; el evita perciunii mari, iar tunsoarea sa este foarte scurta. In plus, Kanye a ales un model de barba care il avantajeaza, caracterizat printr-o mustata subtire si doua linii si mai subtiri care coboara de la colturile acesteia spre barbia care este acoperita de par.

4. Daca ai o fata cu forma triunghiulara

Barbatii care au o fata cu forma triunghiulara tind sa aiba o barbie destul de ascutita. In acest caz, o solutie pentru a masca aceasta trasatura consta intr-o barba mai mare, care da volum liniei maxilarului si barbiei.

Actorul Ryan Gosling are atat o linie a maxilarului mai putin proeminenta, cat si o barbie ascutita. Daca te afli in aceeasi situatie, adopta trucul la care a apelat el - o barba de lungime medie, care poate fi obtinuta si intretinuta foarte usor, fara un ajutor profesionist.

5. Daca ai fata in forma de diamant

Pentru aceasta forma, caracterizata prin maxilare mai late decat fruntea si, de asemenea, printr-o barbie foarte proeminenta, o barba mai scurta pe toata fata te poate ajuta, precum si niste perciuni mai lungi, care vor face maxilarul sa para mai ingust.

Dupa ce lasi barba sa creasca doua-trei saptamani (in functie de cat de repede creste), ai grija sa o tunzi astfel incat lungimea parului sa fie destul de mica. De asemenea, poti sa lasi perciunii sa fie putin mai grosi decat barba. O celebritate care are fata in forma de diamant este actorul Dane Cook.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#barba, #barbi, #modele barba, #modele barbi, #modele barba forma fetei, #tipuri barba trasaturi , #moda