Speakeri de renume la Romania Fashion Trends & Brands

Joi, 21 August 2014, ora 17:30
1669 citiri
Speakeri de renume la Romania Fashion Trends & Brands

La editia de toamna a Romania Fashion Trends & Brands, care se va desfasura in perioada 10-12 septembrie, la Cristall Palace Ballroom, organizatorii au pregatit o serie intreaga de activitati conexe.

Workshop-urile acestei editii vor avea ca actori principali trei dintre cele mai interesante nume din peisajul modei romanesti: Ana Morodan, Noemi Meilman si Mihai Cosmatchi.

Cu o istorie de 4 ani in mediul online, Ana Morodan este una din cele mai urmarite personaje din virtualul romanesc. In 2014, Ana Morodan a fost votata "Digital Diva of the Year" la cea mai importanta competitie a bloggerilor si personajelor online fashion din Romania.

Marca ei e in continua expansiune si in afara de colaborari cu peste 60 de branduri de fashion, design, travel, beauty, lifestyle prezente pe piata romaneasca (ca ambasador si endorser), Ana a lansat colectii personale de pantofi, portelan si bijuterii, este speaker motivational, "antrenor de stil personal", consultant de imagine, gazda unui club de carte si profesor de tendinte la cursul "5 minute". Ana va vorbi la RFTB despre construirea unui brand personal credibil, despre Do's and Don't's in promovarea online si edorsment in moda romaneasca.

PR-ul de moda a primit noi valente in Romania datorita lui Noemi Meilman. Personalitate complexa, "Noemi connecting people", cum i se mai spune, are unul dintre cele mai citite si apreciate bloguri, are nenumarate proiecte in care a cuprins din cele mai diverse nume de branduri si personalitati, de la Campari, P&G si Toyota la ID Sarrieri si Le Petit Indigent.

Noemi a studiat dreptul, are un master in comunicare si a fost profesoara de ebraica la Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti. Acum este cufundata in tot ceea ce inseamna moda, iar la RFTB va vorbi despre PR, un ABC neconventional si despre fashion locovorism - consumul de moda romaneasca.

Mihai Cosmatchi a fost editor de moda, este lector la Fudatia Calea Victoriei, a lucrat ca atasat de presa al Institutului Francez din Bucuresti. A studiat Literele, are un master in muzeologie si antropologie la Paris si unul in management si politici culturale la Lyon.

A realizat o serie impresionanta de evenimente culturale francofone, a lucrat pentru The Kreisberg Group New York si are in portofoliu clienti precum arhitectul Santiago Calatrava, National Endowment for the Arts si Rolex Awards. Atelierul sau in cadrul RFTB, "Diferenta dintre moda si lux", isi propune sa defineasca industria luxului si sa prezinte strategiile celor mai importante grupuri financiare din domeniul modei.

Dupa primele editii care au prilejuit intalnirea intr-un cadru organizat a tuturor celor ce activeaza in industria modei, RFTB anunta editia de toamna care debuteaza sub semnul aceluiasi profesionalism, venind de data aceasta mai aproape de actiune, de oameni, de inima orasului. Noua gazda a RFTB va fi Complexul Cristall Palace Ballrooms - Calea Rahovei nr 198 A, langa Bursa Romana de marfuri, la doar 5 minute de mers de Piata Unirii.

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul:

  • primavara/vara 2015 (confectii)
  • toamna/iarna 2015-2016 (tesaturi)
  • Salonul de tendinte - pentru sezonul toamna/iarna 2015

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Fashion Trends Brands Bucuresti, #Fashion Trends Brands 2014, #eveniment moda Bucuresti 2014 , #moda