Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum au devenit barbatii femei (Galerie foto)

Vineri, 29 August 2014, ora 11:58
9968 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum au devenit barbatii femei (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala/Maria Simion

Designerului si prezentatoarea TV Maria Simion i-au atras atentia in ultima vreme barbatii care exagereaza in privinta ingrijirii personale si lamureste cateva aspecte.

"Am hotarat ca este timpul sa scriu despre ce se intampla in momentul acesta cu barbatii din punct de vedere vestimentar, dar si al look-ului. Probabil multi dintre dvs. ati observat ca barbatii au inceput sa devina mai efeminati decat e normal, mai aranjati si mai pensati...", observa designerul Maria Simion, prezentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars.

Fenomenul e prezent peste tot, de la curtea liceului, club, terase, microbuz pana la locul de fumat al corporatiilor. "Eh bine, o sa mi spuneti ca sa aiba grija de ei nu e nimic rau si sunt perfect de acord, dar cred ca multi au intrecut orice limita", e de parere designerul.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cat de scurta sa fie fusta?

Prin intermediul Ziare.com, Maria Simion le transmite si un mesaj celor in cauza, atat din postura de designer, cat si din cea de femeie-observatoare a fenomenului: "Dragii mei care purtati blugi skinny (extrem de mulati), va faceti parul cu placa si ondulatoare sau, si mai rau, purtati parul mai lung ca noi, femeile, unde este masculinitatea?

Mergeti la saloane de nu mai avem loc de voi in programatoare, faceti solar si, ultimul trend, va tatuati sprancenele, toate astea condimentate cu tricouri care au decoltee pana la buric...".

Acestora, designerul le aminteste adevaratele sabloane ale masculinitatii: "Unde sunt barbatii de altadata sau, pentru cine isi mai aduce aminte, barbatii tip Marlboro, cu look studiat, dar putin neglijent, cu outfituri masculine, fara lac pe unghii si care nu-si petrec patru ore in fiecare dimineata in fata oglinzii?".

Ar mai fi o categorie de barbati ce merita blamata, din punctul de vedere al Mariei Simion: "Depasim categoria mai sus descrisa si imi vin in minte barbatii care tin cu orice pret sa si arate patratelele si bicepsii purtand maiourile de corp la orice ocazie! Sunt sigura ca macar o data v-au sarit in ochi. Vorbesc doar despre fitness, calorii, pilule si prafuri care te ajuta sa umfli cu un minimum de efort...

Dar noi, restul, ce vina avem sau cu ce am gresit de trebuie sa vedem fiecare grupa de muschi in parte, ca si cum am fi lipsit la orele de anatomie?!

Desigur, stim cu totii ca sportul este foarte sanatos, ca un corp bine lucrat se vede si daca-l imbraci. Chiar nu e nevoie sa umblati in acele maiouri grotesti... Sau poate doar in casa!".

Prezentatoarea TV mai face o recomandare barbatilor ce se doresc in trend, cu orice pret: "Si incetati sa mai purtati haine cu doua masuri mai mici...".

In final, creatoarea de moda are o intrebare pentru femei: "Iar acum va intreb pe voi, doamne, domnisoare, v-ati alege drept partener un barbat cu care sa va certati pe oglinda, cu care sa mergeti impreuna la salonul de frumusete, pe fundul caruia sa plesneasca jeansii sau care la fiecare masa isi numara caloriile si isi masoara zilnic bicepsii cu centimetrul?".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Cum au devenit barbatii femei, #barbati imbracati gay moda, #moda barbati pantaloni skinny, #barbati epilati machiati coafati, #barbati moda poze, #designer Maria Simion , #moda