Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: N-ai bani, dar nu vrei ca tinuta ta sa para ietina?

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 12:25
5421 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: N-ai bani, dar nu vrei ca tinuta ta sa para ietina?
Foto: Arhiva personala

In fiecare saptamana, designerul Maria Simion, prezentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars, pune sub lupa tinutele vedetelor sau vine cu sfaturi practice pentru toti cei interesati nu doar de moda, cat de frumos, in general.

Saptamana aceasta, designerul s-a oprit asupra unei teme care intereseaza pe toata lumea: Cum sa te imbraci bine, la un eveniment cu "staif", fara sa cheltuiesti o avere.

"Sa presupunem ca dispuneti de un buget mediu spre mic si este musai sa luati parte la un evenimet unde sa aveti o tinuta decenta, eleganta, dar in acelasi timp si feminina si pe care, in mod evident, sa nu cheltuiti o avere.

Probabil ca foarte multe dintre dvs. v-ati confruntat cu aceasta problema pe care nu ati stiut sa o manageriati si probabil tot din aceasta cauza ati pierdut multe ocazii si iesiri.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion Greseli fatale in tinutele scundelor (Foto)

Piese sofisticate, croieli inedite si materiale de calitate poti gasi si in magazine unde brandul nu e unul ca Lanvin, Prada sau Pucci... De altfel, multe dintre celebritatile internationale, precum Rita Ora sau Cameron Diaz, au fost de nenumarate ori surprinse in magazine de tip "mass market", adica, pe scurt, magazine care fac serii mari de haine, dar care respecta tendintele si se adreseaza oamenilor cu venituri medii.

Foto: Kmi Designs

In genul acesta de magazine puteti gasi piese-cheie pentru garderoba, pe care le puteti asorta usor la mai multe tinute. Unul dintre trucurile cele mai importante este sa gasesti accesorii care se pot asorta usor la orice tinuta aparent banala, schimbandu-i total fata.

Asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Combinatii vestimentare vulgare

A doua regula este sa va faceti un necesar de piese esentiale pentru garderoba: cardigan-uri, camasi, fuste in croieli simple, ce pot fi achizitionate din targuri sau din magazinele vintage. Este impresionant ce poti cumpara din aceste targuri! Veti gasi produse absolut fabuloase daca stati bine cu rabdarea.

Mizati mult pe accesorii: coliere, cercei, centuri spectaculoase, pantofi clasici si genti care nu se demodeaza usor".

Maria Simion

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tinute sic cu cheltuieli minime, #tinuta la moda bani putini, #trucuri tinute bani putini, #haine vintage, #Tabu in moda cu Maria Simion, #Maria Simion designer , #moda