Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Noile reguli vestimentare - ce se poarta in 2015

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 11:47
11587 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Noile reguli vestimentare - ce se poarta in 2015
Foto: Arhiva personala

2015 a venit cu schimbari in tendinte, unele chiar indraznete, potrivit designerului Maria Simion, perzentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars. Asadar, pe ce ar trebui sa te concentrezi la sedintele de shopping?

"Pantone a anuntat deja culoarea anului 2015, si anume 'Marsala'. Ca o descriere a acestei culori, as putea spune ca este 'robusta in mod natural, pamantie, asemanatoare vinului rosu', explica pentru cititoarele Ziare.com designerul Maria Simion.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion Greseli fatale in tinutele scundelor (Foto)

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului de Culori Pantone, a mai precizat ca aceasta culoare va 'imbogati mintea, trupul si sufletul'.

Se asteapta ca aceasta nuanta sa se reflecte in toate trendurile din 2015, atat in privinta decoratiunilor interioare, cat si in moda.

Dintre tendintele pentru primavara-vara anului 2015 se remarca franjurii, care revin in forta din aceasta primavara, in diferite dimensiuni si culori.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum mascam lipsa taliei sau burtica (Galerie foto)

Salopetele revin si ele; se poarta cele largi, dar si cele stramte. La capitolul pulovere, sunt bine primite atat cele lungi, cat si cele 'intrate la apa', iar in ceea ce priveste pantalonii, e unda verde la cei 3/4, dar si la cei 'prea lungi', care acopera si pantoful...

Purtati culoare chiar din cap pana in picioare, o singura culoare. Este foarte chic si indraznet! Mergeti pe culori puternice, cum ar fi rosul", este sfatul designerului Maria Simion.

Camasile sunt si ele in trend, chiar si cele care seamana cu cele ale prietenului, adica in marimi mai mari, putand fi purtate chiar si ca rochii.

Imbraca asa ceva cu botine, pantofi, sandale, cizme, in functie de textura materialului din care sunt realizate. Sunt usor de accesorizat si arata extrem de feminin.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Noile reguli vestimentare, #tendinte moda 2015, #moda primavara 2015, #Maria Simion designer, #Maria Simion moda, #Maria Simion Wonderlife , #moda