Top 10 cele mai bizare tinute ale vedetelor in 2010(Galerie Foto)

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 07:14
5226 citiri
Top 10 cele mai bizare tinute ale vedetelor in 2010(Galerie Foto)
Sursa Foto: People Magazine

2010 a fost cu siguranta anul in care vedetele s-au intrecut in tinute care mai de care mai bizare. Lady Gaga primeste primul loc, bineinteles, pentru rochia de carne de la VMA, dar sa vedem cine altcineva ne-a mai pus pe ganduri in 2010.

Ke$ha

Cantareata a descris stilul sau ca fiind o "celebrare a saraciei", dar la MTV Video Music Awards se pare ca a luat lucrurile prea in serios, purtand o rochie facuta din pungi de gunoi, potrivit People.

Lady Gaga

Lady Gaga a socat pe toata lumea cand a aparut la Video Music Awards purtand o rochie facuta din carne reala. A fost a treia tinuta pe care artista a schimbat-o in acea seara si probabil cea mai socanta din cariera sa si din anul 2010. Socanta in sensul rau al cuvantului.

Katy Perry

Katy Pery a declarat ca a vrut sa "lumineze seara" cand a aparut la Metropolitan Museum Costume Institute Gala intr-o rochie cu led-uri in culori neon care se aprindeau sub rochie, creata de CuteCircuit.

Leighton Meester

Actrita Leighton Meester, din serialul "Gossip Girl", le-a oferit privitorilor mai mult decat au sperat cand a purtat aceasta salopeta transparenta din dantela, semnata Marchesa.

Taylor Momsen

Taylor Momsen, tot din serialul "Gossip Girl", are 17 ani si este si solista formatiei The Pretty Reckless. Taylor a ridicat multe sprancene cu tinutele ei... sumare, dar pantofii cu platforma transparenta tip "hooker" cu bacsisuri inauntru au pus capac.

Christina Aguilera

Christina Aguilera nu este cunoscuta pentru stilul vestimentar cultivat, dar de aici si pana la a purta o inima care se aprinde intr-o zona sa zicem... intima, este cale lunga. Aguilera a facut insa pasul la MTV Movie Awards 2010.

Nicki Minaj

Nu stim ce a fost in capul cantaretei Nicki Minaj cand s-a imbracat cu rochia aceasta la American Music Awards, semnata Manish Arora, dar cu siguranta nu s-a gandit sa treaca neobservata.

Rihanna

Tinuta compusa de Rihanna, purtata in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei "What's My Name", a fost probabil invidiata de toti clovnii de pe planeta.

M.I.A

Cantareata M.I.A.a optat pentru o tinuta care ne-a facut sa tipam de frica la premiile Scream. Nu ne intrebati ce reprezinta pentru ca nu stim. O burkha, poate? De ce?

Leona Lewis

Cantareata Leona Lewis, de obicei destul de cuminte la capitolul vestimentatie, a venit imbracata ca un clovn emo la petrecerea data de bloggerul Perez Hilton cu ocazia zilei sale de nastere. Este o combinatie dubioasa de clovn, dominatrix si fantoma de la opera.

Amber Rose

Fosta iubita a rapperului Kanye West a lasat foarte putin loc imaginatiei cand a aparut la Saptamana Modei de la Paris imbracata in franjuri si un body de culoarea pielii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cele mai bizare tinute, #cele mai ciudate tinute, #tinute bizare 2010, #lady gaga rochie carne vedete costumatii , #moda