7 semne care prezic divortul sau... un mariaj fericit

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 11:06
4071 citiri
7 semne care prezic divortul sau... un mariaj fericit
Foto: Arhiva

Se pare ca ar exista o corelatie intre ziua nuntii si cat va dura respectiva casnicie. Cel putin asta sustine un absolvent in stiinta computerelor de la Universitatea de Stat din Michigan, care a parcurs un studiu de la Emory University si l-a transformat intr-un ghid practic.

Randal Olson a declarat ca ceea ce l-a frapat este faptul ca pot fi prevazuti factorii care conduc la un mariaj de succes in SUA. Iata rezultatele studiului, potrivit The Blaze.

1. Cu cat va intalniti mai mult inainte de casatorie, cu atat scad sansele de divort.

2. Cu cat mai multi bani veti face, e mai putin probabil sa divortati (cea mai mare probabilitate de a divorta se inregistreaza pentru cei care au sub 25.000 de dolari anual si scade la cei care au peste 25.000 de dolari anual).

3. Persoanele care frecventeaza regulat biserica e mai putin probabil sa divorteze, dar acest aspect de unul singur nu ajuta o casatorie.

4. Casatoriile in care partenerii nu pun pret nici pe aspectul fizic, nici pe bogatii tind sa dureze mai mult.

5. Ceremonia nuntii are un mare impact asupra stabilitatii pe termen lung a casatoriei, a scris Olson. Poate ca cel mai important factor este cat de multi oameni participa la nunta. Cuplurile care se casatoresc in secret, uneori fara acordul parintilor, au mai multe sanse de a divorta fata de cuplurile care serbeaza ceremonia de nunta cu peste 200 de oameni.

In mod evident, acest lucru ne arata ca, avand un grup mare din familie si de prieteni care sustin casatoria, este extrem de important pentru stabilitatea conjugala pe termen lung, a mai adaugat acesta.

6. Totusi, e important sa fii echilibrat si modest. Cu cat faci exces si cheltui mai mult pentru nunta, cu atat vei ajunge mai repede la divort.

7. Mersul in luna de miere face divortul mult mai putin probabil, e sanatate curata pentru casnicie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#semne mariaj fericit, #semne casatorie fericita, #semna casatorie sau divort, #ziua nuntii prezice divort , #nunta