Ce modele de invitatii pentru nunta poti alege in 2016

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 18:20
3024 citiri
Ce modele de invitatii pentru nunta poti alege in 2016
Foto: Pexels/Splitshire

Organizarea unei nunti reprezinta un stres pentru viitori miri, iar alegerea invitatiilor este una dintre cele mai dificile etape.

La prima vedere ai impresia ca este usor si te gandesti ca ai de unde alege. Modelele de invitatii de nunta variaza de la culoare, forma, design, modalitatea de imprimare, tipul de hartie, la modul de ambalare, variantele fiind infinite, dar chiar si asa de cele mai multe ori momentul alegerii acestora ii pune in dificultate pe tinerii care urmeaza sa se casatoreasca.

Invitatia de nunta reprezinta elementul cheie al petrecerii, fiind primul detaliu care se identifica cu evenimentul.

Modelele de invitatie de nunta se pot incadra de la stilul clasic la cel contemporan, pot avea influente vintage, pot fi luxoase, elegante, rafinate, minutios realizate, dar pot fi si rustice cu detalii inedite.

Ce modele poti alege in 2016

Modelul clasic - materialele folosite nu impun costuri prea mari, iar tehnica de imprimare nu este costisitoare. Invitatia poate fi asemanatoare unei pagini de ziar.

Modelul vintage - acesta este realizat pe hartie tratata special cu fonturi de diverse marimi. Vei mai avea la indemana modelul personalizat prin semnaturi, caricaturi, desene, picturi sau cel unic de ambalare in diverse cutii, recipiente.

Poti opta pentru diverse modele realizate handmade, poate chiar facute de tine acasa impreuna cu prietenele.

O alta varianta pentru noul an va fi modelul care imita o harta sau un bilet de calatorie. Ideea este inedita si perfecta pentru cei care sunt amatori de calatorii.

Vor mai fi in voga modele confetii sau cele cu influente marine. De asemenea, vei putea alege dintre cele in relief sau inspirate din origami.

Tematica unica pentru o nunta originala

Daca dispui de mai multi bani, poti alege un model cu insertie din piele sau cu detalii luxoase.

Pentru o nunta extragavanta poti opta pentru un model placat cu foaie de aur, argint sau platina.

Modelele cu insemne regale, holograme sau cele gravate pe sticla vor fi alte variante foarte interesante pentru anul care vine.

www.mireasa-perfecta.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#invitatii nunta, #modele invitatii nunta, #modele invitatii nunta 2016 , #nunta