Coafuri de mireasa pentru femeile cu breton (Video)

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 13:49
18687 citiri
Coafuri de mireasa pentru femeile cu breton (Video)
Foto: Captura Youtube

Toate femeile isi doresc sa arate perfect in ziua nuntii, in cel mai important moment al vietii lor. Daca te casatoresti anul acesta si te numeri printre femeile cu breton, iti punem la dispozitie o varietate de coafuri de mireasa cu breton. Totul incepe de la coafura. Pentru a fi o mireasa frumoasa nu trebuie doar sa ai o rochie de printesa. Daca ai o coafura potrivita, celelalte lucruri vor completa intreaga ta aparitie.

Fie ca ai breton drept, geometric sau filat, iti prezentam cateva idei pentru o coafura de mireasa.

Invata limbajul parfumurilor si alege-l pe cel potrivit in ziua nuntii

Breton drept si coc

Cocul se numara printre cele mai elegante si cautate coafuri ale anului 2015. Este o coafura perfecta pentru domnisoarele cu parul lung sau mediu. Coafura consta in prinderea parului intr-un coc simplu, iar in fata vom lasa bretonul drept pe frunte, liber. Datorita acestui look simplu si delicat, vei arata perfect in ziua nuntii. Coafura poate fi accesorizata cu o coronita, bentita sau poate fi atasat voalul.

Breton drept si par ondulat

Daca esti genul de persoana ce doreste o coafura simpla, dar sofisticata in acelasi timp, poti opta pentru acest look. Bretonul va fi intins perfect cu placa sau perie rotativa, iar restul parului se onduleaza, pana vom obtine bucle lejere. Buclele pot fi prinse cu o agrafa accesorizata sau lasate libere. Totodata, mai puteti adopta un voal mai voluminos.

Cand sa iti faci nunta, in functie de zodie

Breton si par impletit

Daca te numeri printre femeile cu par lung si breton asimetric sau breton drept, aceasta coafura este ideala pentru o nota de extravanganta. Trebuie sa-ti impletesti parul intr-o parte, spic clasic de preferinta, iar bretonul il indrepti sau il dai la o parte si il pulverizezi cu spray fixativ. Pentru accesorizare poti opta pentru o bijuterie de dimensiune mai mare si sa o atasezi unde incepe impletitura. O coafura frumoasa si simpla.

Updo-urile

Updo-urile sunt coafuri sofisticate, potrivite pentru ocaziile importante. Desi este o coafura lejera, moderna, stilistii ne sfatuiesc sa adoptam acest look de fiecare data cand nu dorim sa optam pentru un coc simplu.

Tot ce trebuie sa facem este sa prindem parul intr-o coada de cal, iar pe urma se iau suvite de par care se rasucesc de la baza elasticului, urmand ca apoi sa tragem de cea mai lunga suvita in sus, ducand sectiunea catre baza. Bretonul va fi lasat liber, fie drept sau ondulat. Cu aceasta coafura vom obtine un look sic si fresh.

Mireasa Perfecta

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#coafuri nunta, #coafuri nunta mireasa breton, #coafuri nunta mireasa , #nunta