Constanta - un loc ideal pentru o nunta de vis

Marti, 23 Iunie 2015, ora 18:00
14789 citiri
Constanta - un loc ideal pentru o nunta de vis

Probabil multi dintre noi ne-am imaginat ca cea mai frumoasa petrecere din viata noastra o vom organiza pe malul marii, avand drept decor valurile inspumate si nisipul auriu de pe plaja.

In cele ce urmeaza veti afla cum va puteti indeplini aceasta dorinta chiar in tara, la malul Marii Negre. Alegand unul din numeroasele restaurante Constanta, veti reusi sa dati frau liber imaginatiei si indeplini unul din cele mai mari vise.

Cu posibilitati multiple de a alege un meniu pe gustul oricarui invitat si beneficiind de un numar variat de restaurante, aveti acum sansa de a va organiza petrecerea mult visata. Puteti sa rasfoiti ofertele mai multor localuri care organizeaza evenimente speciale si sa alegeti oferta potrivita in functie de numarul de invitati pe care ii aveti, specificul acestuia sau costul meniului.

Localuri precum La Iani Constanta, Dunarea Eforie Nord, Bueno Constanta, Sirena Mamaia sau Perla Mangalia sunt doar cateva din cele mai minunate locatii in care va puteti desfasura nunta mult visata.

Ce trebuie sa ai in vedere la alegerea localului?

  • Spatiu suficient si meniu diversificat

Asigurandu-va de un spatiu pe masura numarului de invitati, de un meniu atractiv si diversificat pentru acestia si de muzica pentru toate gusturile, puteti fi astfel siguri ca atmosfera din acea seara minunata va fi una pe placul tuturor. Personalul calificat al localurilor va va intampina cu buna dispozitie, va va face sa fiti lipsiti de griji si sa va bucurati de cel mai important moment din viata dumneavoastra.

In privinta meniului, tot ce aveti de facut este sa consultati oferta fiecarui restaurant in parte ca sa cadeti de acord asupra tipului de preparate. Fie ca e vorba de meniuri specifice bucatariei nationale, fie celei internationale, sau de meniuri pe baza de peste proaspat adus direct din mare, aceste restaurante nunti Constanta va stau la dispozitie cu preparate proaspete si cu o gama larga de servicii.

  • Alegeti o locatie de neuitat

Aveti posibilitatea sa va alegeti locatia in functie de cat de aproape doriti sa fie de malul marii sau, din contra, puteti alege un local de lux situate in centrul statiunilor, de unde puteti beneficia de intreaga panorama a locului. Locatiile cu tenta istorica sunt foarte cautate, precum Restaurantul Popas Cismea Ovidiu, un loc care te face sa te intorci cu gandul la vechile asezaminte, dar totodata ofera o nota maxima de modernism prin terasele de care dispune.

Restaurantul Sirena Mamaia este un loc unde te vei simti ca si cand ai face parte dintr-un basm. Un loc desavarsit, unde eleganta si bunul gust se intrepatrund ca sa va ofere voua si invitatilor o noapte de neuitat in cea mai spectaculoasa maniera.

Nici Queen Ballroom Constanta nu este mai prejos, acest loc fiind, de altfel, special creat pentru astfel de evenimente. Aici vederea de ansamblu reuseste sa te faca sa te impresioneze prin rafinament, stil si eleganta.

Pentru a va alege locatia cea mai potrivita puteti vizita site-ul www.restauranteconstanta.com sau include in sejurul de la malul marii de anul acesta si vizualizarea mai multor localuri de evenimente. In atmosfera valurilor marii, aici, unde frumosul este chiar la el acasa veti avea cu adevarat parte de unul dintre cele mai romantice si deosebite momente din viata dumneavoastra!

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#restaurante nunta Constanta, #nunta Constanta, #nunta mare, #restaurant nunta , #nunta