Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum poti accesoriza rochia de mireasa cu perle

Advertorial
Luni, 04 Martie 2019, ora 13:24
15225 citiri

Daca ti-ai ales deja rochia de mireasa si pantofii pe care ii vei purta la nunta, tot ce iti mai ramane de facut este sa te concentrezi asupra bijuteriilor. Poate parea dificil la inceput, deoarece accesoriile trebuie sa se integreze perfect in tinuta ta si tema nuntii, dar avem o veste buna pentru tine: perlele naturale sunt ideale cu aceasta ocazie!

Uita tot ce stii despre mitul legat de perle, nunti si lacrimi. In realitate, legendele antice spun ca perlele sunt lacrimile varsate de ingeri si cazute pe Pamant la vederea fericirii si iubirii dintre doi oameni care au ales sa isi lege destinele. Asadar, astazi vom vedea impreuna cum iti poti accesoriza rochia de mireasa cu perle ca sa arati fabulos!

Rochie cu aplicatii

O rochie de mireasa cu aplicatii este o alegere excelenta. Daca nu doresti ca aspectul tau sa para prea incarcat, iata ce solutii ai la dispozitie:

Incepe accesorizarea de sus in jos. O pereche de cercei mireasa cu perle in nuanta rochiei iti va scoate in evidenta linia gatului si trasaturile fetei. Daca porti un coc elaborat si un decolteu generos, poti alege o pereche de cercei cu perle in model candelabru. Pentru un aspect rafinat si feminin, in functie si de modelul rochiei, poti purta o pereche de cercei cu perle pe surub sau cu toarta.

Un colier cu perle este in general (si asa cum ne-au aratat creatori de moda de talia caselor Chanel au Jacobs) bijuteria must-have a unei tinute de mireasa perfecte. Daca rochia ta are deja aplicate pe corsaj perlute sau cristale Swarovski de exemplu, poti crea echilibru prin alegerea unui colier cu perle de tip "invizibil." Micile nestemate vor parea ca plutesc in jurul tau, oferindu-ti un farmec princiar, atemporal.

O bratara fina cu perle la incheietura iti va desavarsi aspectul si dandu-ti un plus de stralucire delicata si feminina.

Atunci cand asortezi bijuterii cu perle la o rochie cu aplicatii, ia in considerare si urmatoarele sfaturi oferite de experti:

Daca aplicatiile stralucesc in lumina, alege o singura bijuterie cu perle pentru echilibru; in functie de nuanta si lumina aplicatiilor, alege perle si metale reci (perle albe, argint, aur alb) sau calde (perle roz, aur galben);

Daca aplicatiile sunt colorate, alege o bijuterie cu perla in aceeasi culoare cu acestea.

Cele care prefera rochii de mireasa nonconformiste (combinatie de alb si negru de exemplu) pot gasi echilibru estetic prin purtarea unei bijuterii cu perle negre (colier sau cercei).

Rochie fara aplicatii

Atunci cand iti alegi o rochie de mireasa simpla, fara aplicatii, poti purta perle in orice marime, nuanta, forma sau montaj. Rochia ta de mireasa este panza perfecta pe care poti picta cu ajutorul perlelor naturale o poveste despre eleganta, rafinament, bun gust si senzualitate. Hai sa vedem cum sa iti accesorizezi tinuta cu perle in acest sezon!

Alege culoarea perlelor in functie de nuanta rochiei. Daca materialul este de un alb stralucitor, te vei transforma intr-o adevarata printesa purtand perle albe sau argintii. In schimb, la o rochie ivoar sau in nuante de crem/sampanie, cel mai bine se potrivesc perlele aurii, roz, sau cele albe in ape oranj.

Metalul bijuteriilor este si el esential, deoarece nu trebuie sa intre in conflict cu rochia. Rochiile alb-diamant de exemplu impun bijuterii cu perle albe, montate in argint, aur alb sau platina. Rochiile de un alb cald, cele crem, roz, piersica sau sampanie solicita metale calde (aur galben) si perle in nuante calde de roz, crem, auriu sau sidef in ape oranj.

Daca inelul tau de logodna este cu perla, sfatul expertilor este sa iti construiesti tinuta in functie de el. Daca ai primit un inel de logodna cu perla roz sau lila de exemplu, alege celelalte bijuterii cu perle in nuante de roz/mov.

O rochie alba, simpla, poate fi pusa excelent in evidenta prin alegerea unor accesorii nonconformiste, in design ultramodern, care te vor transforma intr-o mireasa sic. Ne gandim aici la perle supradimensionate, coliere din mai multe siruri, pandantive cu perla in monturi contemporane, bratari cu perle multicolore si multe altele.

Alte accesorii cu perle pentru nunta

In lumea moderna in care traim, perlele au capatat un statut chiar si mai important decat cel al diamantelor. Versatile, feminine si unice, bijuteriile cu perle pot fi purtate oricand, la orice tinuta, si in combinatie cu bijuteriile tale obisnuite.

Daca vrei insa ca nimeni sa nu uite aceasta zi speciala, poti face un pas mai departe, alegand si alte accesorii cu perle:

- Diadema cu perle sau ace de par cu perle pentru coc;

- Pantofi stiletto cu tocurile batute in perle (Marc Jacobs are multe de spus si de aratat la acest capitol);

- Piese statement cu perle (in acest caz o singura bijuterie fiind mai mult decat suficienta) - coliere supradimensionate, inele cu perle de tip cocktail, un clutch de mici dimensiuni batut in perle si altele.

Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase si mai importante din viata unei femei. Alege-ti bijuteriile cu perle preferate, integreaza-le in tinuta si in tema nuntii si bucura-te de un aspect unic, iesit din comun! Tu ce bijuterii cu perle ai purta la nunta?

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#rochie mireasa perle, #bijuterii perle , #nunta