Cum sa-ti aranjezi perfect parul pentru o nunta (Galerie foto)

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 08:14
21224 citiri
Cum sa-ti aranjezi perfect parul pentru o nunta (Galerie foto)

Degeaba ai cea mai frumoasa rochie de mireasa si pantofi de cristal la nunta, daca parul arata ca si cand abia te-ai ridicat din pat.

In cazul in care nu vrei sa te uiti la poze urmatorii peste 50 de ani si sa te intrebi ce o fi fost in capul tau, iata cateva modalitati in care sa iti aranjezi podoaba capilara, potrivit Total Beauty, mai ales pentru a fi in concordanta si cu ceea ce te-ai imbracat:

Daca te descriu cuvinte precum "traditionala" si "eleganta", este foarte posibil sa alegi un asemenea model de rochie, cu o linie dreapta la baza gatului si o broderie fina. O asemenea mireasa trebuie sa isi poarte parul prins sus, departat de fata, intr-un coc sau o impletitura frantuzeasca. Din moment ce rochia este destul de simpla, ar fi nevoie de un accesoriu in par.

Cocul lui Kate Bosworth este perfect pentru aceasta vestimentatie, fiind indicat atat pe timp de zi, cat si de noapte. Ziua poate sa fie simplu, iar seara sa ii adaugi o bijuterie, pentru un plus de eleganta.

O rochie clasica, ce acopera partea din spate a gatului, este si ea extrem de eleganta, dupa cum se vede pe Jennifer Love Hewitt. Actrita reuseste sa fie, insa moderna, adaugand un plus de volum si textura parului, in timp ce fata si gatul sunt complet dezgolite. Daca rochia este din dantela sau cu multe modele, opteaza pentru niste cercei simpli, cu diamante, fara alte bijuterii.

Rochia romantica este parca scoasa dintr-o carte de povesti. Materialele moi, catifelate, dantela in culori pastelate sau alba, necesita o coafura lejera.

O rochie romantica fara bretele se potriveste cu un par cret sau ondulat, bucle aranjate aparent neatent, cu volum. Poti in acest fel sa fii tu insati, fara prea multe ore de aranjare la salon si fara teama ca o adiere de vant iti va deranja vreo suvita.

Tot romantica este si aceasta coafura cu codita intr-o parte, putand sa inlocuiesti bentita cu o tiara. Decolteul in forma de V, cu bretele late, se va potrivi de minune cu acest stil.

Rochia moderna: daca adori sa iesi in evidenta in orice multime, alege o rochie cu linii asimetrice si cu modele inedite. Cele mai bune coafuri in acest caz sunt cele simple sau cel putin care par sa fie asa. Poti incalca si cateva reguli in acest caz.

Trebuie sa asortezi vestimentatia cu o coafura la fel de moderna, simpla, cu niste bucle fine, parul dat pe spate si lung. Poti sa il prinzi si intr-un coc simplu.

O rochie moderna nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie foarte decoltata, ci din contra, poate sa fie chiar pe gat. Prinde-ti parul lejer, cu niste ace si da-ti bretonul intr-o parte.

O rochie boema, inspirata de balerine, te va face sa arati ca o printesa, naturala si delicata. Un coc imperfect se va potrivi de minune.

Nichole Richie are o coafura tocmai buna pentru acest stil vestimentar, care ii scoate in evidenta feminitatea, naturaletea si inocenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#stil coafuri nunta, #stil rochii nunta, #coafuri mireasa modele, #coafuri mireasa stil, #coafura mireasa rochie sugestii, #sfaturi aranjare par nunta , #nunta