Domnisoarele de onoare, cheia unei nunti de neuitat

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 08:37
4350 citiri
Domnisoarele de onoare, cheia unei nunti de neuitat
Foto: Pexels/Kaboompics

Cand vine vorba despre nunti, fiecare fata isi doreste ca a ei sa fie una de poveste si sa nu apara probleme. Din pacate, la fiecare nunta exista si invitati mofturosi care vor sa fie tratati intr-un anumit fel sau nu le convine locul unde au fost asezati.

Este important ca pe tot parcursul nuntii mirii sa nu fie deranjati, implicit stresati de tot felul de probleme minore. Aici intervin domnisoarele de onoare, capabile sa tina sub control orice situatie care ar putea sa apara.

Stresul trebuie sa stea cat mai departe de mireasa, deoarece de foarte multe ori se ajunge la o adevarata drama chiar si din cel mai mic motiv. Asadar, este recomandat ca domnisoarele de onoare sa fie prietenele cele mai bune ale miresii sau persoane care o cunosc foarte bine. Cu cat domnisoarele o cunosc mai bine, cu atat va fi mai usor de planificat nunta.

Iata o lista cu ce trebuie sa faca o fata, daca va fi domnisoara de onoare, dar aceasta poate fi adaptata in functie de nevoi.

Inainte de nunta

Ajutor la alegerea rochiei si a accesoriilor. Este de datoria domnisoarei de onoare sa ofere sfaturi si sa isi spuna punctul de vedere. Chiar daca mireasa este prietena cea mai buna, trebuie sa o faca intr-un mod cat mai frumos, daca i se pare ca o anumita tinuta o dezavantajeaza.

Tot domnisoarele sunt responsabile cu organizarea petrecerii burlacitelor. Trebuie sa se intereseze dinainte daca mireasa isi doreste asa ceva. Daca raspunsul este da, atunci trebuie sa fie surprinsa cu o petrecere de neuitat.

Isi aleg tinuta si croitorul unde isi vor face rochiile. Mireasa are datoria sa spuna cum vrea sa fie rochia si eventual materialul. Dar o domnisoara de onoare sa nu se astepte ca mireasa sa mearga cu ea la croitor, cum trebuie sa faca ea pentru cea care se va casatori.

Coafuri simple, dar de impact pentru domnisoarele de onoare

O sfatuiesc in legatura cu decorul. Trebuie sa o ajute sa aleaga un decor care este pe gustul ei, nu ceva la repezeala pentru ca este in criza de timp.

O pot ajuta la alegerea invitatiilor si a marturiilor. Invitatiile de nunta au farmecul lor, de aceea este important ca mireasa sa se sfatuiasca si cu altcineva.

In ziua nuntii:

Ajuta la imbracarea miresei. Daca mireasa are o rochie destul de mare, nu va putea sa se imbrace singura fara sa isi strice coafura.

Tinerea buchetului miresei in timpul ceremoniei. Gandeste-te cate emotii se vor aduna. Mireasa nu va putea sa tina buchetul si in acelasi timp sa puna verigheta sotului ei. Intr-o maniera subtila ii poate sugera sa ii lase ei buchetul in acel moment.

Comunica celorlalti dorintele mirilor. De exemplu, daca nu isi doresc sa fie pozati pe parcursul slujbei religioase. Daca nunta este destul de mare, mirii nu vor putea sa vorbeasca cu fiecare invitat in parte. Domnisoarele se pot ocupa de acest detaliu.

Ajuta mireasa cu machiajul si coafura, in cazul in care aceasta nu merge la un salon. Sunt si mirese care nu vor sa mearga la salon. Daca se intampla acest lucru, atunci domnisoarele trebuie sa fie pregatite cu produse de machiaj si ustensile pentru a aranja viitoarea mireasa.

Dupa dansuri urmeaza retusatul machiajului. Dupa dansul mirilor, machiajul se poate strica si de cele mai multe ori are nevoie de un retus. Mireasa nu va putea sa se uite in fiecare minut in oglinda sa vada daca machiajul ei este intact. Domnisoarele trebuie sa fie atente si sa ii spuna atunci cand trebuie facut un mic retus.

Daca vei fi domnisoara de onoare, incearca sa iti iei aceasta sarcina in serios. Sa nu fii imbufnata, ci mereu cu zambetul pe buze. Poate va fi prima si ultima data cand vei avea ocazia sa fii domnisoara de onoare, asa ca mai bine lasa o impresie cat mai buna despre tine.

Si, bineintels, tot domnisoara de onoare se va ocupa si de asezatul invitatilor la masa in functie de liste.

www.mireasa-perfecta.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#domnisoara onoare nunta, #domnisoara onoare ajutor mireasa, #indatoriri domnisoara onoare , #nunta