Ghidul viitorilor miri - alegerea fotografului, cu recomandari

Advertorial
Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 13:55
6040 citiri
Ghidul viitorilor miri - alegerea fotografului, cu recomandari

Nuntile sunt din ce in ce mai fastuoase, iar trendurile incep sa dicteze tot mai mult astfel de pretentii. S-a dezvoltat o adevarata industrie pe aceasta nisa, astfel prestatorii de servicii implicati intr-un astfel de eveniment pot fi cheia unui eveniment reusit.

Viitorii miri nici ca ar putea spera la mai mult. Cauta perfectiune, stil original si pare ca sunt si dispusi sa scoata bani frumosi din buzunar pentru a-si vedea visul implinit.

Insa mai exista un ingredient necesar aici, cel al responsabilitatii de a alege fiecare element parte din cadrul nuntii.

Dintre nevoile nuntii si din povestea de a cladi un imperiu al perfectiunii pentru acea zi nu lipseste un fotograf nunta sau de ce nu chiar o echipa, daca nunta este una considerabil mai mare. De la sine inteles ca nu se poate omite ajutorul unui astfel de personaj.

In fapt, ziua nuntii are acelasi numar de ore, desi traite la intensitate maxima. Ce ramane dupa eveniment? Amintiri desigur, iar rolul unui fotograf realmente aici se observa cel mai bine.

Alegerea unui fotograf, o misiune cu incarcatura emotionala

Cand pornesc in cautarea unui fotograf de nunta viitorii miri se simt coplesiti de cerintele pe care le au sau de sfaturile pe care le aud. Asadar merita trecut in revista un succint ghid care sa depaseasca acea lista clasica cu sfaturi pe care le ofera toata lumea.

Vanati targurile de profil

Fotografii cu experienta in acest domeniu al nuntilor cunosc perioada mai aglomerata incepand din primavara si pana toamna tarziu. Acesta este intervalul in care se organizeaza si cele mai multe dintre evenimente, perioada de varf fiind clar miezul verii.

In perioada rece a anului de regula furnizeaza materialele, fac albume si sedinte foto, dar mai ales participa la targurile de profil.

Este adevarat, nu veti gasi in acelasi loc toti fotografii insa acum sunt si oferte greu de refuzat asupra carora ar fi bine sa va opriti.

Pentru ca este o nisa atat de vasta multi dintre prestatorii de servicii isi cumuleaza puterile si pun la dispozitie pachete de servicii - foto si video spre exemplu.

Nu va limitati la locatii

Exista desigur teama de a nu-l gasi fix pe cel dorit, motiv pentru care multi se grabesc sa semneze un contract chiar si cu doi ani inainte de eveniment, imediat dupa ce stiu si data evenimentului.

Astfel, alternativa poate fi ideea de a cauta un fotograf nunta Bucuresti chiar daca nunta nu va avea loc in capitala.

Fotografii bine pregatiti sunt disponibili si la deplasari. Ba chiar sedintele foto sunt facute adesea in strainatate, deci locatia in sine a nuntii nu trebuie sa impuna limite.

Nimic nu este ieftin, dar trebuie sa vedeti dincolo de pret

Desigur, avem cu totii un buget, uneori nefiind posibila o flexibilitate din acest punct de vedere. Este adevarat de asemenea ca nuntile tind sa fie coplesitor de scumpe. Insa, ce alegeti acum se va reflecta si in ceea ce veti aprecia mai tarziu.

Ieftin nu a fost niciodata ceva prea bun, astfel ca mai intai de toate ar fi bine sa vedeti ce pachete va sunt oferite, ce include oferta unui fotograf.

Se poarta fotografierea cu drona, sunt la mare cautare sedintele foto inainte sau dupa nunta - save the date si trash the dress - iar astfel de optiuni pot fi incluse intr-un singur pachet, cu un pret mai avantajos decat daca ati alege separat fiecare serviciu.

Fotograf cu experienta, dar este pentru voi?

Uneori pur si simplu chimia intre oameni face ca toate lucrurile sa mearga struna. Va veti preocupa de ce inseamna aparatura celui dorit sa va fie fotograf de nunta, despre experienta lui si asa mai departe. Dar ce conteaza este insa ca acesta sa va inteleaga, iar stilul pe care il abordeaza sa va incante.

Relatia fotograf-miri este una extrem de importanta. Asta dovedeste si punctul final - cum se face placut inseamna si cum va face sa va simtiti cand indreapta aparatul spre voi. Iar pentru el inseamna cum stie sa isi puna in lumina favorabila munca si aptitudinile.

Ramane si la aprecierea celor in cauza sa decida pe baza a ceea ce au vazut, ce au simtit, ce le-a transmis un album foto vizionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#organziare nunta, #fotograf nunta Bucuresti , #nunta