Sondaj Ziare.com: Care este mireasa anului 2010?

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 15:06
12736 citiri
Sondaj Ziare.com: Care este mireasa anului 2010?
Foto: montaj Ziare.com

La fiecare sfarsit de an presa obisnuieste sa faca restrospective pe diferite domenii ale anului ce tocmai este pe sfarsite. Ziare.com te provoaca sa alegem impreuna mireasa anului 2010, "concurentele" provenind din lumea mondena.

Ai de ales dintre persoane publice, dar si dintre sotiile unor artisti foarte cunoscuti, care s-au asezat la casa lor in acest an.

Probabil cea mai asteptata si comentata nunta din acest an a fost cea a Alinei Sorescu cu designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu. Cantareata a purtat in ziua nuntii trei rochii de mireasa.

Si frumoasa stirista de la Pro TV Monica Dascalu a facut pasul important in acest an si s-a casatorit cu iubitul sau Mihai Bajenaru.

O alta nunta comentata din toate punctele de vedere a fost cea a Gabrielei Vranceanu Firea cu primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele. Nunta a fost foarte comentata, in conditiile in care moderatoarea TV s-a recasatorit la nici zece luni de la moartea primului sau sot.

Lista continua cu Ana, aleasa inimii lui Alex Velea, cantaretul care ne incanta de cativa ani cu melodiile lui pline de viata. Nasii celor doi au fost Andreea Banica si sotul sau, Lucian Mitrea.

Un alt artist care a frant inimile fetelor din Romania in momentul in care a decis sa se casatoreasca este Razvan Fodor. Si Razvan si sotia Irina Stan au ales un stil nonconformist, mergand la starea civila imbracati cat mai lejer, ea intr-o rochita de vara, iar el in pantaloni pana la genunchi.

Cine ar fi crezut ca Lucian Viziru se va casatori si va renunta la viata de burlac. Ei bine, uite ca in 2010 artistul s-a hotarat sa isi lege destinul de Ema, fosta colega de banca din scoala. La putin timp dupa nunta, Lucian a anuntat ca va fi tatic.

Si jurnalista Oana Dobre s-a casatorit in acest an. Si Oana a ales sa mearga la starea civila imbracata lejer si a purtat blugi si o ie. La petrecerea de dupa cununia religioasa, Oana a optat pentru o rochita alba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sondaj mirea anului, #mireasa anului 2010 , #nunta