Voteaza cea mai frumoasa nunta mondena din Romania - Sondaj Ziare.com

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 12:05
10515 citiri
Voteaza cea mai frumoasa nunta mondena din Romania - Sondaj Ziare.com
Fotomontaj: Ziare.com

Se apropie nunta deceniului, cea a printului William cu Kate Middleton, si asta ne face sa ne gandim la alte nunti memorabile, chiar de la noi din tara.

De obicei, vedetele sunt cele care fac nunti cu sute de invitati, cu cai albi si alte detalii ce fac din cea mai fericita zi din viata lor subiect de discutie pentru toata lumea.

Haideti sa stabilim impreuna care dintre nuntile vedetelor a fost cea mai frumoasa.

Una dintre cele mai mediatizate si reusite nunti a fost cea a lui Cristi Chivu si Adelina. La fericitul eveniment, care a avut loc la Palatul Stirbei din Buftea, au fost invitate 500 de persoane. Nasii lui Chivu au fost Victor si Manuela Becali.

O alta nunta asteptata si urmarita pas cu pas, ba chiar vazuta live la televizor, a fost cea a lui Irinel Columbeanu si Monica pe atunci Gabor. Aceasta casatorie a fost iesita din comun pentru ca a fost urmarita pe intreg parcursul sau. Sfarsitul casniciei tine in prezent primele pagini ale ziarelor si chiar televiziunile au inceput stirile, la ora de varf, cu aceste informatii. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca nunta a fost una iesita din comun.

Dinu Maxer si Deea si-au dorit sa aiba parte de o nunta ca in basme si asa s-a si intamplat. Evenimentul a avut loc la malul marii, mirele venind in fata miresei pe un cal alb. Se stabilise ca Deea sa apara de pe mare cu o salupa, insa vremea nu a permis acest lucru. Verighetele celor doi au fost aduse de pe fundul marii de catre scafandri. Dupa o nunta de vis, Dinu si Deea asteapta acum botezul baietelului lor.

O nunta care a depasit orice asteptare, din punctul de vedere al invitatilor, a fost cea a Andrei si a lui Catalin Maruta. Cei doi au avut alaturi aproximativ 800 de persoane, care s-au bucurat de surprizele puse la dispozitie de miri pe insula din Targu Jiu.

Diferenta de 22 de ani dintre ei nu i-a impiedicat pe Israela, numita "Regina Salsei", si pe Liviu Arteni sa isi jure iubire vestica. Cei doi s-au casatorit la Biserica Anglicana din Bucuresti, iar ceremonia a fost una iesita din comun. Singura neplacere a serii a fost accidentarea Israelei, insa dupa ce s-a intors de la spital a continuat sa participe la eveniment intr-un scaun cu rotile.

Si Mihai Petre si Elwira Duda au fost un print si o printesa la nunta lor de la Palatul Stirbei. Cei 200 de invitati s-au bucurat de bucate iesite din comun, combinand traditiile romanesti cu cele poloneze.

De o nunta speciala au avut parte si Alex Velea si Ana. Petrecerea a avut loc la Hotelul Hilton, unde cei 200 de invitati s-au distrat pe cinste alaturi de fericitii miri si de nasii Andreea Banica si Lucian Mitrea.

Cristina Spatar, regina R&B, s-a casatorit cu Alin Ionescu, iar presa a vuit ca la ceremonie au participat cateva garzi de corp, care pazeau bijuteriile purtate de cantareata.

Cristina Rus si Dragos Balteanu au avut parte de o nunta traditionala, la care au participat 350 de invitati. Omul de afaceri a dorit ca sotia sa aiba parte de o nunta ca in povesti si exact asa s-a intamplat.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#vedete romanesti, #vedete romanesti nunti , #nunta