In moda anului 2010, femeia poarta pantalonii!

Vineri, 20 Noiembrie 2009, ora 00:11
13214 citiri
In moda anului 2010, femeia poarta pantalonii!

Femeia puternica, care are un mesaj de transmis, este cea care se va incadra in tendintele anului 2010.

Si pentru ca atitudinea este cea care ii confera frumusetea, iar atitudinea se castiga din stilul vestimentar, designerii va dau o sugestie: macar pentru o zi, pantalonii trebuie sa inlocuiasca rochia in viata fiecarei femei.

O femeie poate fi la fel de gratioasa, atragatoare si sigura pe sine chiar si atunci cand poarta pantaloni. Atata timp cat alege stilul care i se potriveste, efectul este garantat.

De aceea, Au Feminin va da cateva sfaturi utile pentru a alege stilul de pantaloni care va fac sa va simtiti perfect.

1. Rock

O pereche de pantaloni negri mulati pana la nivelul gleznelor se vor potrivi perfect cu o pereche de cizme sau ghete.

Pentru a va pastra in tendintele stilului rock nu trebuie sa uitati de strictetea data de pielea neagra. Nu trebuie omis nici un alt principiu al acestui stil: contrastele fac diferenta!

2. Elegant

Eleganta este caracterizata in 2010 de un singur cuvant: androgin. Pantalonii cu o croiala masculina, asociati cu tocuri inalte, vor fi perfecti daca vreti sa atrageti privirile prin eleganta si stil. Cu o haina de blana cu siguranta veti exprima feminitate si veti face senzatie.

3. Stilat

Purtand o pereche de pantaloni intorsi la masete, o palarie si o pereche de ochelari de soare supradimensionati, veti sugera o atitudine demna de respct.

Practic nu faceti altceva decat sa amestecati spiritul feminin cu cel al acesoriilor barbatesti.

4. Chic

Cu o tinuta de acest tip veti canaliza spiritul lui Michael Jackson. Este o vestimentatie necesara si suficienta daca vreti sa jucati rolul unei fetiscane.

Pantalonii trei sferturi luciosi, sosetele subtiri si pantofii in stil masculin vor fi solutia ideala pentru un stil...chic.

5. Stilul studentesc

Tocurile inalte si sosetele colorate sunt perfecte pentru un look de "studenta". Daca adaugati accesorii supradimensionate si colorate, o centura pe talie si o geanta plic veti retrai momentele studentiei.

6. Originalitate

Combina elemente care par a nu avea nicio legatura intre ele, daca vrei cu adevarat sa atragi atentia. Vei fi cu adevarat orginala daca vei purta pantaloni largi de lungime medie cu tocuri.

7. Practic

Pentru a va simti cat mai comod, pentru o zi care se anunta lunga si incarcata, puteti purta o pereche de pantaloni, o vesta lunga si o geanta sac.

8. Casual

Pentru un look casual puneti accentul pe denim, asortat perfect cu o camasa si o esarfa. Puteti purta de asemenea un top si o bluza descheiata.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#pantaloni femei, #femeia anului 2010, #purtat pantaloni, #pantaloni dama , #pantaloni