Cate fotografii sa postezi online

Duminica, 26 Septembrie 2010, ora 21:08
2679 citiri
Cate fotografii sa postezi online
Graphics8.nytimes

Internetul este din ce in ce mai folosit si nu doar pentru cautarea unor informatii, ci si pentru mijloacele de comunicare pe care le ofera, cum ar fi retelele de socializare.

Informatiile personale puse pe acestea contribuie la formarea unor pareri din partea celor care le vad, prin urmare e bine sa fii permanent atent la ce postezi si sa stii ca un rol important il au si fotografiile, in special numarul lor, mai ales in cazul in care vrei sa iti gasesti un partener prin intermediul caii online.

Daca vrei sa afli si ce spun cativa psihologi citati de yahoo.match.com in aceasta privinta, atunci citeste randurile de mai jos.

1. Una sau doua fotografii

Pentru multe dintre persoanele care au conturi pe retele de socializare o poza sau doua sunt suficiente. Prea multe pot fi agasante, mai ales ca traim in secolul in care din ce in ce mai multi oameni au timp liber foarte putin. Daca vrei sa te incadrezi in aceasta categorie atunci alege o poza care sa te infatiseze cat mai aproape de realitate (fii atent si la ce transmite ea, nu doar la aspectul fizic) si foloseste una recenta.

Exista insa persoane care considera ca, daca postezi doar o fotografie sau doua ai ceva de ascuns.

2. Trei-cinci fotografii

O fotografie sau doua dezvaluie mai mult trasaturi fizice, insa trei, patru, cinci deja lasa sa se vada si ceva din personalitatea celui care le posteaza. Unele persoane prefera sa vada poze cu cineva in diferite ipostaze.

Ron Geraci, un specialist in intalnirile online din New York, spune ca alegerea de a posta patru fotografii este cea mai de succes. El recomanda ca prima poza sa iti arate chipul, a doua sa fie cu tot corpul, iar a treia si a patra sa dezvaluie ceva despre tine, un hobby spre exemplu.

3. Mai mult de cinci fotografii

Cele mai multe pareri converg catre ideea ca prea multe fotografii strica, cel mai mare dezavantaj fiind acela ca poti fi considerat putin narcisist. In unele situatii insa, ele pot fi incantatoare, in functie de ce apare in ele. Daca realizezi o scurta descriere a vietii tale si a valorilor importante pentru tine cu ajutorul lor (poze cu tine si copilul tau spre exemplu) nu este exagerat sa postezi mai mult de cinci. Dar daca pui 10 fotografii numai cu tine in mod clar nu este chiar in avantajul tau, potrivit lui Geraci.

In cazul in care simti totusi nevoia sa postezi cat mai multe poze exista o solutie care iti poate oferi mai multe sanse de a atrage persoane cu care ai avea ceva in comun. Aceasta ar fi ca fotografiile sa arate locuri prin care ai calatorit sau doar peisaje frumoase (cu conditia insa sa nu apari si tu in ele).

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sfaturi postat fotografii, #sfaturi fotografii retele socializare , #partener